Επιχειρηματικές συμβουλές από τον Μπίλ Γκέιτς με οδηγό το #greecefromhome

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ως μια λαμπρή πρωτοβουλία χαρακτήρισε το πρότζεκτ του ΕΟΤ «Greece From Home», ο Μπιλ Γκέιτς σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για το πώς ο κορωνοϊός θα αλλάξει την ζωή μας για πάντα και το πώς μπορεί κάποιος να βοηθήσει την πληττόμενη από την πανδημία επιχείρησή του.

Στο πλαίσιο αυτό ο Μπιλ Γκέιτς αναφέρθηκε στην πλατφόρμα αυτή που στόχος της είναι να βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που τώρα είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν σπίτι τους, να μείνουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα μας, να εξερευνήσουν τις ομορφιές της χώρας μας και να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες.

 

«Ας δούμε τον τομέα του τουρισμού. Ο τουριστικός κλάδος είναι σίγουρα ένας από τους κλάδους που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Αλλά ίσως μπορείτε να μάθετε από το «Ελλάδα από το σπίτι» (#Greecefromhome), μια λαμπρή πρωτοβουλία του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού, σε συνεργασία με την Google».

«Αυτή η ιστοσελίδα βασίζεται στην αρχή του μάρκετινγκ περιεχομένου: στη χρήση εξαιρετικού περιεχομένου στο διαδίκτυο για τη δημιουργία σχέσης με δυνητικούς πελάτες. Μέσω βίντεο στο YouTube και άλλου περιεχομένου, οι δημιουργοί δίνουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να επισκεφθούν αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, να βιώσουν όμορφα φυσικά τοπία, να κάνουν περιηγήσεις ή να επισκεφθούν εστιατόρια – όλα ψηφιακά», είπε ο Γκέιτς.

«Αν το κάνετε σωστά, το περιεχόμενό σας ενδέχεται να είναι σε θέση να φέρει έσοδα μέσω διαφημίσεων ή πωλήσεων προϊόντων. Είναι ένας τρόπος να διατηρείτε επαφή με το ακροατήριό σας έως ότου είναι πρόθυμοι (και ικανοί) να ταξιδέψουν ξανά. Ακόμα κι αν η επιχείρησή σας δεν ανήκει σε μία από αυτές τις βιομηχανίες, ελπίζουμε ότι αυτό θα γεννήσει κάποιες ιδέες. Το κλειδί είναι να ανακατευθύνετε τις προσπάθειές σας και να χρησιμοποιείτε το χρόνο σας με σύνεση. Επειδή είναι πιθανόν αυτή η κατάσταση να ήρθε για να μείνει. Οσο ταχύτερα προσαρμόζεστε σε αυτό το δεδομένο, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα της επιχείρησής σας να επιβιώσει και ενδεχομένως να ευδοκιμήσει», πρόσθεσε o Μπιλ Γκέιτς.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn