Λαϊκή Συσπείρωση Κορινθίων: H Δημοτική αρχή πρέπει να πάρει μέτρα για την ανακούφιση του λαού

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το διάστημα που βρίσκονται σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού λόγω της επιδημίας τουκορονοϊού, η δημοτική αρχή έχει συγκαλέσει τρία δημοτικά συμβούλια δια περιφοράς. Σε κανένα από τα δημοτικά συμβούλια δεν μπήκε ως θέμα συζήτησης τα μέτρα που πρέπει να
παρει η δημοτική αρχή για την ανακούφιση του λαού.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, δεν πρέπει ο λαός να πληρώσει για μια ακόμα φορά το λογαριασμό, πρέπει να στηριχτεί η λαϊκή οικογένεια, οι εργαζόμενοι, οιαυτοαπασχολούμενοι και οι μικρές επιχειρήσεις.
Στο συμβούλιο της 13 ης /04, η Λαϊκή Συσπείρωση με επιστολή πρότεινε τα ακόλουθα μέτρα:
 Απαλλαγή από τα τροφεία στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου για όλο το διάστημα που θα παραμείνουν κλειστοί.
 Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του τέλους κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για όλο το διάστημα που θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα.
 Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για το επόμενο εξάμηνο, καθώς και από την καταβολή μισθωμάτων για όσους μισθώνουν δημοτική περιουσία και σήμερα έχουν κλείσει την επιχείρησή τους (κυλικεία, δημοτικά αναψυκτήρια, κουλούρια, κάστανα, άνθη κ.λπ.).
 Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη και φόρους (τέλη καθαριότητας και
ηλεκτροφωτισμού, τέλος παρεπιδημούντων, τέλος 0,5%, φόρος ηλεκτροδοτούμενων) για τα καταστήματα και επιχειρήσεις για το διάστημα που παραμένουν κλειστά.
 Άρση κάθε μέτρου αναγκαστικής είσπραξης για χρέη προς το Δήμο, επαγγελματιών και ιδιωτών, όπως κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών. Να σταματήσουν εδώ και τώρα όλες οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.
 Εξασφάλιση των αποδοχών των εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε δομές του Δήμου, των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ, που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους.
 Εξασφάλιση μέσων προστασίας για τους εργαζόμενους.
 Διενέργεια απολυμάνσεων σε δημοτικά κτίρια, στο αμαξοστάσιο, σε
απορριμματοφόρα, σε κάδους, καθώς σε κοινόχρηστους πολυσύχναστους χώρους.
 Να στελεχωθεί επαρκώς η υπηρεσία "Βοήθεια στο Σπίτι" προκειμένου να εξασφαλιστούν οι υγειονομικές και άλλες καθημερινές ανάγκες ιδιαίτερα των ηλικιωμένων που ζουν μόνοι τους.                          Διασύνδεση των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης του Δήμου με τις δομές ΠΦΥ που υπάρχουν στο Δήμο, προκειμένου να εξασφαλίζεται εκτός των άλλων, η συνταγογράφηση αναγκαίων φαρμάκων, ιδιαίτερα για ανήμπορους κατοίκους που
δεν έχουν οικογενειακό γιατρό.

Για τη συνεδρίαση δια περιφοράς:
Η μέχρι τώρα εμπειρία της λειτουργίας δια περιφοράς είναι αρνητική, καθώς υπάρχουν μια σειρά προβλήματα, όπως:
 Δεν είναι δυνατόν ο κάθε σύμβουλος και η κάθε παράταξη να ακούσουν τις τοποθετήσεις των υπολοίπων, ώστε να διαμορφώσουν συνολική άποψη από τη συζήτηση.
 Πρακτικά δεν μπορούν να τεθούν θέματα εκτός της ημερήσιας διάταξης από τις παρατάξεις και να συζητηθούν επί της ουσίας.
 Δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνουν ερωτήσεις, να ανταλλάξουμε απόψεις και να γίνει ουσιαστική συζήτηση.
Δεχτήκαμε την απόφαση δια περιφοράς για περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσες, όμως η ΠΝΠ δεν προβλέπει μόνο αυτή τη μορφή συνεδρίασης. Προβλέπει επίσης την τηλεδιάσκεψη ή τη
συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου περιλάμβαναν στη λίστα θέματα που είναι καθοριστικά και απαιτούν ουσιαστική συζήτηση, όπως η κατάρτιση
του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2021-2024, το θα επηρεάσει σημαντικά τις λαϊκές οικογένειες και τους εργαζόμενους τα επόμενα χρόνια.
Περιλάμβανε επίσης θέματα που δεν ήταν κρίσιμα από άποψη χρόνου.
Ζητάμε να αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που υπάρχουν για την πραγματοποίηση συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη. Θα πρέπει να περιοριστούν πολύ αυστηρά και σε πολύ επείγοντα ζητήματα οι συνεδριάσεις δια περιφοράς και μόνο σε περιπτώσεις που έχουν
σχέση με μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn