Οι Εγκλωβισμένες: Το πρώτο επεισόδιο του ελληνικού σίριαλ που γυρίζεται εν μέσω καραντίνας (video)

0
45
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο κορονοϊός (COVID-19) έχει αλλάξει και τον τομέα της μυθοπλασίας και έτσι ο Γιώργος Φειδάς δημιούργησε το σενάριο του σίριαλ «Οι Εγκλωβισμένες», το οποίο γυρίζεται εν μέσω καραντίνας με πρωταγωνίστριες τη Μαρία Σολωμού, τη Μαρία Κωνσταντάκη, τη Σύλβια Δεληκούρα, την Κατερίνα Θεοχάρη και το πρώτο επεισόδιο αναρτήθηκε στο Instagram.

Ποιες είναι οι τέσσερις ηρωίδες

Αρχικά, η Μαρία Σολωμού υποδύεται την «Κέλλυ», μια fitness instructor, η οποία είναι έξω καρδιά με έντονη ερωτική διάθεση και μάλλον φέρει βαρέως το ότι πρέπει να μπει σε καραντίνα στο σπίτι της.

Ακόμα, η Μαρία Κωνσταντάκη ενσαρκώνει την «Ασημίνα», που είναι μικροβιοφοβική και υποχόνδρια, εργάζεται σε Υπουργείο και είναι υπέρ του πρωθυπουργού, αλλά τον βρίσκει κάπως επιεική ως προς τα μέτρα προστασίας και πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας.

Επίσης, η Σύλβια Δεληκούρα, η «Ζωή», είναι η ρομαντική ψυχή της παρέας που αναζητά το ιδεατό γι’ αυτό και αν και ηθοποιός στο επάγγελμα, δεν έχει πρωταγωνιστήσει κάπου λόγω των «κυκλωμάτων» στην υποκριτική.

Τέλος, η Κατερίνα Θεοχάρη, που είναι η «Γωγώ» της σειράς, ζει σ’ έναν τέλειο γάμο γεμάτο έρωτα με τον Λάμπρο, ο οποίος είναι όσα θα μπορούσε να ελπίζει μια… φιλόλογος.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn