Γ. Ιωαννίδης: Ένας από τους 20 πλέον αναφερόμενους επιστήμονες παγκοσμίως

0
48
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Εδώ και δεκαετίες η Ελλάδα αντί να κλωσάει τα παιδιά της,τα κλωτσάει.Όπως έχει πει ο ακαδημαϊκός συντοπίτης μας Γιάννης Πανούσης.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1965 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι αριστούχος (1984) του Κολλεγίου Αθηνών, έχει τιμηθεί με το βραβείο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (1984), ενώ έχει τελειώσει την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με στην κορυφαία βαθμίδα (1990). Ολοκλήρωσε την ιατρική εκπαίδευση στα αμερικανικά πανεπιστήμια Χάρβαρντ και Ταφτς (αργότερα έγινε καθηγητής επιδημιολογίας και στα δύο). Από το 1999 έως το 2010 διηύθυνε το εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είναι ένας από τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες στον κόσμο. Είναι καθηγητής Παθολογίας, Ερευνας, Πολιτικής Υγείας και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ, ιδρυτής και διευθυντής του κέντρου «μετα-έρευνας» Meta-Research Innovation Center (METRICS) στο ίδιο πανεπιστήμιο και διευθυντής του διδακτορικού προγράμματος Επιδημιολογίας και Κλινικής Ερευνας.
Ο άνθρωπος που έχει χαρακτηριστεί (το 2010) από το αμερικανικό περιοδικό The Atlantic ως «ο πιο τολμηρός επιστήμονας – διανοούμενος, ένας από τους σύγχρονους επιστήμονες με τη μεγαλύτερη επιρροή»! Ο κ. Ιωαννίδης κατατάσσεται ανάμεσα στους 20 πλέον αναφερόμενους επιστήμονες παγκοσμίως και είναι ο πλέον αναφερόμενος γιατρός ανάμεσα σε πάνω από 20 εκατομμύρια ατόμων που έχουν δημοσιεύσει στην επιστημονική βιβλιογραφία, σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία του έγκυρου Thomson Reuters. Περίπου τα δύο τρίτα αυτής της απήχησης αφορούν έργο που έχει γίνει από την Ελλάδα.
Σήμερα ζεί στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του και την κόρη του. Έφυγε από την Ελλάδα για να αποφύγει τη «γεροντοκρατία, όχι την ηλικιακή, κυρίως την πνευματική», όπως έχει πει. «Φεύγει αυτός που έχει και λίγο τον δαίμονα μέσα του για να τον σπρώξει να “αποδράσει”», έχει εξηγήσει σε μία υπέροχη ομιλία του στο TedX. Ναι αλλά γιατί δεν επιστρέφουν; Γιατί αυτός ο «δαίμονας» δεν βολεύεται στο περιβάλλον όπου προβάλλεται η μετριότητα για να επικαλύψει την αριστεία.
Παρακολουθείστε την εξαιρετική ομιλία του στο Tedx Academy 2015:
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn