Πώς αντιμετωπίζουμε το άγχος των ειδήσεων για τον κορονοϊό

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε μια περίοδο όπου η επικαιρότητα κατακλύζεται από την πανδημία του Κορονοϊού, η οποία έχει πλήξει σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη, οι ειδικοί μας προτείνουν τρόπους ώστε να περιορίσουμε το άγχος που μπορεί να δημιουργήσει η έκθεση μας στις ειδήσεις που αφορούν τις τρέχουσες ανησυχητικές εξελίξεις.

Οι ειδικοί προτείνουν μερικά απλά βήματα, τα οποία μπορούμε να ακολουθήσουμε από μόνοι μας, ώστε να περιορίσουμε τα αρνητικά συναισθήματα, το άγχος, ακόμη και την απελπισία ή την αίσθηση ότι χάνουμε τον έλεγχο, όταν ακούμε ή διαβάζουμε μια είδηση σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στον πλανήτη.

1.Επιλέγουμε προσεκτικά τις πηγές πληροφόρησης μας

2. Αναγνωρίζουμε τον τρόπο που παρουσιάζουν τα media μια είδηση και γιατί

3. Θέτουμε όρια στον χρόνο που ξοδεύουμε για την ενημέρωσή μας

4. Περιορίζουμε τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και θέτουμε σε σίγαση ότι μας ενοχλεί

5. Συζητάμε με την οικογένεια ή τους φίλους μας για ό,τι μας απασχολεί

6. Δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας πριν ασχοληθούμε με μια έκτακτη είδηση

Θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στους τρόπους με τους οποίους διαχειριζόμαστε μια είδηση, σε συνάρτηση με την καθημερινότητά μας, παρά στην ποσότητα των ειδήσεων που λαμβάνουμε. «Συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε ένα θέμα στις σωστές του διαστάσεις, με συνέπεια να γινόμαστε επιρρεπείς σε γνωστικά, όπως η κινδυνολογία».

Ας δώσουμε στον εαυτό μας το χρόνο και την κατάλληλη απόσταση, ώστε να υπολογίσουμε τον πραγματικό αντίκτυπο ενός γεγονότος και ας επικεντρωθούμε εκεί που μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn