Στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ το Επιμελητήριο Κορινθίας

0
8
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΗΝ 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, 24 ΕΩΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020. 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετείχε στην 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition (Έκθεση Τροφίμων και Ποτών) στο HELEXPO στο Μαρούσι από τις 24 έως τις 26 Ιανουαρίου 2020, με τη συμμετοχή επιχειρήσεων – μελών του, για την παρουσίαση των προϊόντων τους και την δημιουργία συναντήσεων εμπορικού ενδιαφέροντος.  

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Σωτήρης Σπηλιωτακάρας, επισκέφτηκε την έκθεση την Κυριακή 26/01/2020 και εκπροσώπησε το Επιμελητήριο σε μια σειρά από δράσεις , εκδηλώσεις και συναντήσεις, που έλαβαν χώρα στα πλαίσια της Έκθεσης. 

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Κορινθίας συμμετείχαν οι επιχειρήσεις Δενέζης Ν. (οινοποιείο), Δικότυλον (διαλογή, τυποποίηση και εμπορία των Οσπρίων της περιοχής του Φενεού), Μυλανθός Α.Ε. (πρότυπη μονάδα παρασκευής παραδοσιακών γλυκών – μαρμελάδων), Γνήσιες Γεύσεις Τσαμπαρλής (αποξηραμένα και ημίξερα προϊόντα). Oι εκθέτες μετέφεραν τις θετικές τους εντυπώσεις από τη συμμετοχή τους στον κ. Σπηλιωτακάρα. 

Το Επιμελητήριο Κορινθίας για ακόμη μία φορά αποδεικνύει της εξωστρέφειά του, μέσω τέτοιων συμμετοχών, δίνοντας μία επιπλέον ώθηση στης επιχειρήσεις της Κορινθίας προς την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη. 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn