«Ναι» από Κομισιόν στην πώληση Νηρέα- Σελόντα

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Την έγκρισή της για την πώληση της Νηρεύς και της Σελόντα στην Andromeda Seafood έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Κομισιόν (DG Comp).

Όπως ενημέρωσε η Επιτροπή, πληρούνται οι όροι που είχε θέσει για τη διασφάλιση του ανταγωνισμού εντός ΕΕ στην παραγωγή μεσογειακών ψαριών μετά την πώλησης σε Διόρασις και Ιχθυοτροφεία Κεφαλλονιάς ιχθυοτροφείων, συσκευαστηρίων και εκκολαπτηρίων. Η επίσημη απόφαση αναμένεται να αναρτηθεί εντός των επόμενων 15 ημερών.

Μετά το «πράσινο φως» της DG Comp, ανοίγει ο δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των Νηρεύς και Σελόντα στην Andromeda Seafood, βάσει της δεσμευτικής συμφωνίας, που είχε υπογραφεί προ 16 περίπου μηνών.

Πρόκειται για την τελευταία σημαντική ενέργεια, πριν την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του 74,34% της Νηρεύς και του 79,62% της Σελόντα στην Andromeda Seafood από τις Πειραιώς, Alpha Βank, Eurobank και Εθνική.

Αμέσως μετά, η Andromeda θα μεταβιβάσει στην Μπιτσάκος ΑΕ (Διόρασις) πάρκα ιχθυοκαλλιέργειας, μαζί με αντίστοιχης δυναμικότητας συσκευαστήρια καθώς και ιχθυογεννητικούς σταθμούς δυναμικότητας άνω των 80 εκατ. τεμαχίων, με το τίμημα να έχει καθοριστεί στα 51 εκατ. ευρώ. Η Ιχθυοτροφία Κεφαλλονιάς θα αποκτήσει πάρκα στον Κορινθιακό, με το τίμημα ωστόσο να μην είναι ακόμη γνωστό.

Όλα τα παραπάνω assets θα μεταβιβαστούν από τις Νηρεύς και Σελόντα. Ειδικότερα, θα αποφασισθεί η απόσχιση και η εισφορά τους σε δύο εταιρείες ειδικού σκοπού, οι οποίες εν συνεχεία θα αποκτηθούν αντίστοιχα από Μπιτσάκος ΑΕ και Ιχθυοτροφία Κεφαλλονιάς

Η Andromeda, βάσει των όρων της δεσμευτικής συμφωνίας, αναλαμβάνει πλήρως δανεισμό 346 εκατ. ευρώ (171 εκατ. της Σελόντα και 175 εκατ. ευρώ της Νηρεύς), ο οποίος θα μειωθεί κατά 40 εκατ. ευρώ με ισόποση πρόωρη αποπληρωμή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn