Επίτιμος δημότης Νεμέας ο αεροπόρος Νίκος Αδαμόπουλος

0
468
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Λυκείου Νεμέας θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Νεμέας ο ηρωικός αεροπόρος Νίκος Αδαμόπουλος για την συμβολή του στη Μάχη της Κύπρου το 1974.
Το μεγάλο αυτό γεγονός συμβολικού χαρακτήρα, προέκυψε από αίτημα – πρόταση που κατέθεσε στο νέο δημοτικό συμβούλιο ο Α. Γ. Καλλής επ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας. Το συγκινητικό στην όλη αυτή υπόθεση είναι ότι όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος κος Κωνσταντίνος Φρούσιος και οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κος Ευάγγελος Ανδριανάκος, κος Απόστολος Καραχοντζίτης και κα Σοφία Χρυσικοπούλου υπερψήφισαν αυτήν την πρόταση, πιέζοντας μάλιστα για την γρήγορη υλοποίησης της, πράγμα το οποίο και έγινε. Αυτό αποδεικνύει εμπράκτως πως στην Νεμέα αυτή την στιγμή υπάρχει ένα κλίμα ενότητας και συνεργασίας όλων των δυνάμεων για το καλό του τόπου.
Ακολουθεί το αίτημα του Α. Γ. Καλλή από το οποίο προέκυψε η όλη διαδικασία.

 

Αριστοτέλης Γ. Καλλής
Επ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας
Λ. Παπακωνσταντίνου 59 Νεμέα Νεμέα 25/9/2019
 
Προς τον Δήμαρχο κο Κων/νο Φρούσιο
& το Δ.Σ. του Δήμου Νεμέας
ΘΕΜΑ: Πρόταση ανακήρυξης του ηρωικού αεροπόρου Νίκου Αδαμόπουλου
(που έχει τιμηθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 4-11-2016)
σε επίτιμο δημότη Νεμέας για την προσφορά του στην χώρα μας
κατά την διάρκεια εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων το 1974.
Κύριε Δήμαρχε και σεβαστό Συμβούλιο του Δήμου Νεμέας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Έχοντας ασχοληθεί ενδελεχώς τα τελευταία 4 χρόνια με το θέμα της εισβολής στην Κύπρο από τα τουρκικά στρατεύματα με αφορμή την συμβολή του αεροπόρου μας Νίκου Αδαμόπουλου στο μεγάλο αυτό γεγονός που αφορά την ιστορία της χώρας μας, προτείνω όπως αυτός ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Νεμέας ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την μεγάλη του προσφορά στην πατρίδα μας σε μια από τις χειρότερες στιγμές τής ιστορίας της, μετά την καταστροφή της Σμύρνης το 1922 και της Γερμανικής κατοχής.
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ: Ο Νίκος Αδαμόπουλος γεννήθηκε στο Γυμνό Αργολίδος, αλλά κατοικεί μόνιμα στην Νεμέα Κορινθίας τα τελευταία 25 χρόνια (35 συνολικά μαζί μ’ εκείνα των γυμνασιακών του χρόνων και της δημιουργίας της δικής του οικογένειας) συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενα της πόλης ο ίδιος και η οικογένειά του, οι οποίοι είναι δημότες Νεμέας.
Ο Αεροπόρος Ν. Αδαμόπουλος συμμετείχε ως κυβερνήτης στην επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Νίκη» και με το αεροπλάνο του τύπου Noratlas με τον κωδικό «Νίκη 12» μεταφέροντας καταδρομείς για να πολεμήσουν στην Μάχη της Κύπρου, την νύχτα της 21ης προς 22ας Ιουλίου του 1974.
Η αποστολή αυτή έχει καταγραφεί στην διεθνή βιβλιογραφία ως «αποστολή αυτοκτονίας» γιατί: α) η σχεδίαση έγινε εν πτήση, β) πετούσαν χωρίς συνοδεία μαχητικών, γ) χωρίς να λειτουργεί το ραντάρ του αεροσκάφους, δ) με σιγή ασυρμάτου, ε) με σβηστά φώτα πλεύσης, στ) σε ύψος 150m πάνω από την θάλασσα για να μην εντοπισθούν, ζ) χωρίς οπτική επαφή μεταξύ τους, η) με βάρος πέραν του προβλεπόμενου και με μόνα βοηθήματα την γυρομαγνητική πυξίδα, το ταχύμετρο και το χρονόμετρο του αεροσκάφους.
Έλαβαν μέρος τελικώς 15 αεροπλάνα (από τα 20) τα οποία απογειώθηκαν από την βάση της Σούδας στην Κρήτη (δύο από αυτά δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους γιατί έχασαν τον προσανατολισμό τους, και το μεν ένα προσγειώθηκε στην Ρόδο, το δε άλλο επέστρεψε στην Κρήτη).
Η τραγωδία στο όλο αυτό εγχείρημα έχει να κάνει εκτός των άλλων και με την καθυστέρηση ως προς το να ενημερωθούν για την όλη αποστολή εγκαίρως οι μοίρες αντιαεροπορικών πολυβόλων στην Κύπρο, οι οποίες φύλαγαν την περιοχή του αεροδρομίου στη Λευκωσία και θεώρησαν εκ τούτου ότι τα Ελληνικά αεροσκάφη ήσαν Τούρκικα οπότε και άρχισαν να τα χτυπούν, με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε 21 καταδρομείς και 4 πιλότους.
Η αποστολή αυτή ήταν η μοναδική βοήθεια από την προδοτική τότε ηγεσία των Αθηνών, προς τον δοκιμαζόμενο Κυπριακό λαό.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Επειδή λοιπόν, σ’ ένα εξ’ αυτών των ηρωικών σκαφών που κατάφεραν να προσγειωθούν, στην θέση του κυβερνήτη του Noratlas με την κωδική ονομασία «Νίκη 12», βρισκόταν ο δικός μας αεροπόρος Νίκος Αδαμόπουλος, προτείνω στο σεβαστό σας συμβούλιο, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα που άπτονται της Ελληνικής και ιδιαίτερα της τοπικής ιστορίας, να τον ανακηρύξετε επίτιμο δημότη Νεμέας, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για όλα όσα έκανε για την πατρίδα, αλλά και για τον κάθε ένα ξεχωριστά από μας, δίνοντάς μας την δυνατότητα σήμερα να θεωρούμε αυτονόητα, αυτά που κάποτε υπήρξαν ζητούμενα.
Μετά τιμών
Αριστοτέλης Γ. Καλλής
Επ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας
Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 24/10/2019
 
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn