Πιτσάκης | Απαγορεύω στην “Κόρινθο ’06” να χρησιμοποιεί το σήμα μου

0
101
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΔΕΛΤΙΟ TΥΠΟΥ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ “ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006” ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΑΣ
Οι εταιρείες “Αφοι Α.Πιτσάκης”, είναι γνωστό, ότι στηρίζουν τον Κορινθιακό αθλητισμό,γιατί επενδύουν στις νέες γενιές και τις αξίες που πρεσβεύει το ομαδικό πνεύμα.
Στα πλαίσια αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, στηρίξαμε με ιδιαίτερα σημαντικές χορηγίες, ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ,την ποδοσφαιρική ομάδα Κόρινθος 2006, επειδή πεισθήκαμε ότι είναι ένα αμιγώς αθλητικό σωματείο που στόχο είχε την ποιοτική άνοδο και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου της Κορίνθου.
Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι πίσω απο την βιτρίνα του ερασιτεχνισμού, κρύβονταν οι πολιτικές ή άλλες φιλοδοξίες του προέδρου του σωματείου.
Για τις εταιρείες “Αφοι Α. Πιτσάκης”, είναι απαγορευτική η πολιτική εμπλοκή των σωματείων που στηρίζουν με χορηγίες με την πολιτική ακόμα και την αυτοδιοίκηση και αυτό αποτελεί βασικό όρο της συμφωνίας μας κάθε χρόνο.
Ο Πρόεδρος του σωματείου “Κόρινθος 2006”,αγνοώντας την συμφωνία μας, την σημαντική βοήθεια που του παρείχαμε μέσω των χορηγιών αλλά και αθετώντας τον λόγο του, αποφάσισε μόνος του να σπάσει μονομερώς την συμφωνία και την συνεργασία του μαζί μας, χωρίς την έγκριση του Δ.Σ. του σωματείου όπως ενημερωθήκαμε.
Για τους λόγους αυτούς οι εταιρείες “Αφοι Α.Πιτσάκης”,
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ απο σήμερα στο σωματείο Κόρινθος 2006, να κάνει οποιαδήποτε χρήση του λογότυπου των εταιρειών μας και σε οποιαδήποτε μορφή.
Δεν μπορεί να εμφανιστεί πλέον με το λογότυπο μας στις φανέλες του ή να εμφανίζεται σε διαφημίσεις και φυσικά στο διαδίκτυο ή τα ΜΜΕ.
Στεναχωρούμε είναι σίγουρο τους φίλους και τους φιλάθλους του σωματείου “Κόρινθος 2006”, και θα εξηγήσουμε πλήρως τους λόγους της απόφασης μας αν κληθούμε σε έκτακτη Γενική συνέλευση,που είναι υποχρεωμένος να κάνει ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο.
Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Κορινθιακό αθλητισμό και τα σωματεία που τιμούν τον λόγο τους και πίσω απο αυτά δεν κρύβονται μικρά ή μεγάλα συμφέροντα και ιδιαίτερα πολιτικοί στόχοι.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί και γιατί κρύβονται πίσω απο την στάση του προέδρου του σωματείου.
Κόρινθος 10 Απριλίου 2019
Για τον όμΙλο εταιρειών “Αφοι Α.Πιτσάκης”
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn