Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη Food Expo Greece 2019

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε και φέτος δυναμικό «παρόν» στην 6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOOD EXPO GREECE 2019», η οποία πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, από τις 16 έως 18 Μαρτίου 2019.

Η Food Expo, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, για ακόμα μια φορά ανέδειξε την μεγάλη δυναμική της ως ένα από τα κορυφαία εκθεσιακά γεγονότα, φιλοξενώντας 1.300 Ελλήνες και ξένους εκθέτες, αποτελώντας πόλο έλξης για περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Στον ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, φιλοξενήθηκαν 65 τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπου είχαν την δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους, να αναδείξουν την παραγωγή τους, να βελτιώσουν το εξαγωγικό προφίλ τους και να πραγματοποιήσουν εμπορικές και επιχειρηματικές συνεργασίες και συμφωνίες με εταιρείες και έμπορους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη, παρουσία εκπροσώπων κομμάτων, περιφερειών, δήμων, φορέων κ.α. Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου σε δηλώσεις της, ανέφερε πως «η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που αναδεικνύουν της εξωστρέφεια της και τα μοναδικά συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου. Στόχος μας είναι η προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και των αυθεντικών πελοποννησιακών προϊόντων. Είμαστε μαζί με τους παραγωγούς μας και στεκόμαστε δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια για την προώθηση των προϊόντων τους. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας για την ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn