Ταϋγετος | Σάββατο 2 – Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο σύλλογός μας διοργανώνει διήμερη χειμερινή ανάβαση στον Ταΰγετο, στις 2 με 3 Φεβρουαρίου 2019.

* Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο στις 8:00 πμ από τα περιβολάκια με ΙΧ, για την Πολιάνα Λακωνίας και την πηγή Μαγγανιάρη (980 μ). Από εκεί ξεκινά το κυρίως μονοπάτι προς την κορυφή του Ταϋγέτου που διασχίζει το ορεινό δάσος. Ύστερα από δύο ώρες πορείας θα φθάσουμε στον τελικό για την ημέρα προορισμό μας, το ορειβατικό καταφύγιο του Ταϋγέτου (1.550 μ), στη θέση Βαρβάρα, όπου θα διανυκτερεύσουμε. Στα 300 μ πριν το καταφύγιο και πάνω στο μονοπάτι υπάρχει πηγή όπου μπορούμε να εφοδιαστούμε με νερό.

Ω.Π.: 2 Β.Δ.: Α

* Την Κυριακή θα ξεκινήσουμε την πορεία για την κορυφή του Προφήτη Ηλία (2407 μ). Το πρωινό εγερτήριο θα γίνει πολύ νωρίς για να γλιτώσουμε το μαλακό χιόνι που θα μας δυσκολέψει στην ανάβαση. Η επιστροφή θα γίνει από την ίδια διαδρομή για το καταφύγιο και ύστερα για την πηγή Μαγγανιάρη και για Κόρινθο.

Ω.Π.: 6 – 7 Β.Δ.: Β – Γ

Η ανάβαση στην κορυφή απευθύνεται σε ορειβάτες με σχετική εμπειρία σε παγωμένο πεδίο και προηγούμενη χρήση κραμπόν και πιολέ.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον αρχηγό:

Καλογερόπουλο Θεόδωρο 6974399889

και στο τηλ. του συλλόγου 2741029970 (Τετάρτη και Παρασκευή 20:00-22:00)

Παρακαλούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα για την καλύτερη οργάνωση της εξόρμησης.

* Στο πρόγραμμα του συλλόγου συμμετέχουν μόνο τα μέλη του ή μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων. Για να γίνετε μέλος συμπληρώνετε το έντυπο εγγραφής στο γραφείο του ΕΟΣ Κορίνθου με κόστος εγγραφής 10€ (εφάπαξ) και 10€ για τη συνδρομή της χρονιάς.

* Το πρόγραμμα της ανάβασης μπορεί να τροποποιηθεί αναλόγως των συνθηκών με ευθύνη του αρχηγού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn