Νέα πρόσωπα | Δημήτρης Εγγλέζος

0
136
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Street Life, σε όλη την προεκλογική περίοδο, θα σας παρουσιάσει νέα πρόσωπα, που για πρώτη φορά, διεκδικούν την στήριξη και την ψήφο των πολιτών.

Πριν απο λίγες ημέρες η “Συμμαχία Πολιτών”, του Βασίλη Νανόπουλου, παρουσιάσε στους Κορίνθιους τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ.Δημήτρη Εγγλέζο.

Πολύ γνωστό για τον αγώνα που κάνει προκειμένου, να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες στα αδέσποτα ζώα της Κορίνθου.

Ποιός είναι ο κ.Εγγλέζος;

Σύμφωνα με το βιογραφικό που κατέθεσε στην Συμμαχία Πολιτών, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κορινθίων, αυτοπροσδιορίζεται και παρουσιάζεται ως εξής:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ: Μικρασιατικής καταγωγής, γέννημα-θρέμα του Συνοικισμού, με σπουδές στην Αγγλία (Βιοχημικός-Φυσιολόγος).

Μία αυτόφωτη προσωπικότητα-μία υποψηφιότητα με αφοπλιστ6ική ειλικρίνεια.

Μία ζωογόνος δύναμη στην παράταξη της Συμμαχίας Πολιτών, με αδαμάντινο χαρακτήρα και πύρινο λόγο, άτομο με αποκλίνουσα νόηση και εράσμιος.

Πιστεύει ότι οι μάχες κερδίζονται μόνο απο αυτούς που δεν σκέφτονται την ήττα,δεσμεύοντας τους ανθρώπους του σε ένα σύνολο απο αρχές και προτεραιότητες.

Με υπομονή και έντονη ενεργητικότητα,με ικανότητες που ενισχύονται και διοχετεύονται στο έργο της αλλαγής όταν υπάρχει όραμα για το καινούριο.

Οραμα πραγματικό-όχι αερολογίες, διαθέτων μία κουλτούρα συνεργασίας, γνωρίζει το συλλογικό καλό και γνωρίζει πως να το υλοποιεί.

Πάντα η πραγματικότητα αντιστέκεται στην χειραγώγηση της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn