Μανάβης | Ο φόβος της ήττας έβγαλε την μάσκα απο τον κ.Παπακυριάκο!

0
48
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο συνδυασμός “Νέα Πνοή”, για μία ακόμα φορά δυστυχώς είναι αναγκασμένος να καταγγείλει τις μικροπολιτικές μεθοδεύσεις του δημάρχου Βέλου-Βόχας κ.Παπακυριάκου, που προσβάλουν την νοημοσύνη όλων μας.
Tην Πέμπτη το βράδυ ο Παπακυριάκος και η παρέα έπεσε σε ένα ολέθριο λάθος, σε ένα μνημειώδες ατόπημα. Χωρίς ντροπή άφησε να γλιστρήσει από το πρόσωπό του η μάσκα του ήπιου, συναινετικού, πολιτισμένου πολιτικού αντιπάλου. Χωρίς να κοκκινήσει παραδέχτηκε με τον τρόπο του ότι χρησιμοποιεί όλο το δήμο Βέλου-Βόχας, όλες τις υπηρεσίες, το νομικό πρόσωπο, τους υπαλλήλους ως εργαλεία για να παραμείνει στην εξουσία.
Έχει γαντζωθεί στην καρέκλα του δημάρχου με πρωτοφανή και λυσσώδη τρόπο και στην προσπάθειά του αυτή η αλαζονεία του έχει ξεπεράσει κάθε όριο, έχει γίνει πρωτοφανής.
Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ
Στο ξενοδοχείο “Αλκυών” ο δήμος Βέλου-Βόχας και το νομικό πρόσωπο του δήμου, η Ανέλιξη, διοργάνωσαν εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών που το περασμένο σχολικό έτος μπήκαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η εκδήλωση πλουσιοπάροχη, όπως μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες περιπτώσεις, ο κατά τα άλλα χρεωμένος και ταλαιπωρημένος οικονομικά, δήμος Βέλου-Βόχας. Για πανηγυράκια και φιέστες ειδικά όταν έχουμε προεκλογική περίοδο υπάρχουν πάντα λεφτά.
Έτοιμοι οι νέοι και παλιοί υποψήφιοι του Παπακυριάκου εμφανίστηκαν ένας-ένας με σκοπό να παίξουν παιχνίδι μόνοι τους όπως είχαν συνηθίσει. Μα έλα που τους χάλασε τη σούπα η εμφάνιση των δύο επικεφαλής της αντιπολίτευσης. Ο Θανάσης Μανάβης και ο Νίκος Τσίτουρας έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.
Και ενώ το πρωτόκολλο αλλά και η λογική επίτασσε να δοθεί ο λόγος και τους δύο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, η παρεούλα του Παπακυριάκου επέλεξε να τους αγνοήσει, τόσο ώστε ούτε τα ονόματά τους να μην αναφέρει!!!! Ο απερχομενος δήμαρχος Βέλου-Βόχας και οι αντιδήμαρχοί του, αλλά και ο πρόεδρος της Ανέλιξης, πήραν ένας-ένας το λόγο και μίλησαν, φωτογραφήθηκαν με τους βραβευθέντες μαθητές και έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την αντιπολίτευση!!!! Λες και ο δήμος είναι τσιφλίκι τους, λες και έχουν το δικαίωμα να μετατρέπουν κάθε δημοτική εκδήλωση σε προεκλογική φιέστα για να κορδώνονται ως άλλοι Λουβοδίκοι! Λες και τα λεφτά που ξοδεύτηκαν για την εκδήλωση τα έβγαλαν από την τσέπη τους και όχι από τα ταμεία του δήμου!
Βέβαια, σε παλαιότερες ανάλογες εκδηλώσεις, ο εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης που είχε παραβρεθεί είχε συμμετάσχει ενεργά στις βραβεύσεις και είχε μιλήσει ουκ ολίγες φορές. Τι κρίμα που ο εκλεκτός σας πολιτικός αντίπαλος δεν ήταν στην εκδήλωση απόψε! Τι κρίμα που δεν είχατε τη χαρά να του δώσετε για άλλη μια φορά το λόγο και την προβολή που τόσο χρειάζεται!
Αλήθεια τι είναι αυτό που φοβάται ο Παπακυριάκος και δεν αφήνει τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης ούτε να ανασάνουν; Τι είναι αυτό που φοβάται ο πρόεδρος της Ανέλιξης και ούτε τα ονόματα των δύο αρχηγών δεν τόλμησε να ξεστομίσει; Είναι τόσο έντονο το ρεύμα δυσαρέσκειας και κατακραυγής από τον κόσμο που φοβούνται μήπως ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή; Νιώθουν τόσο έντονα τις ενοχές τους για την κοροϊδία με την οποία σερβίρουν τον κόσμο που φοβούνται ότι μπορεί να ξεσκεπαστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή;
Αίσχος κύριοι και κυρίες της δημοτικής αρχής Παπακυριάκου. Αίσχος που χρησιμοποιείται τα χρήματα από το δημοτικό κορβανά για να φτιάχνεται δήθεν εκδηλώσεις του δήμου αλλά κατ’ ουσίαν δικές σας προεκλογικές φιέστες. Αίσχος γιατί στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε φιμώνετε αδιάντροπα την αντιπολίτευση και δεν δίνετε βήμα σε αντιπάλους σας να μιλήσουν ούτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Χαρείτε όσο μπορείτε γιατί ο «ο καιρός γαρ εγγύς». Η ώρα της κάλπης έρχεται και η βουβή δυσαρέσκεια που ξεκίνησε σαν σπίθα και εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά θα σας κατακάψει! Όχι άλλη κοροϊδία και εξαπάτηση!
Για τον συνδυασμό “Νέα Πνοή”
του δήμου Βέλου-Βόχας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn