Το 2019 θα αλλάξουν τα πρόσωπα στην Κορινθία…αλλά….

  0
  66

  Ετος μεγάλων αλλαγών θα είναι το 2019, για την Κορινθία.
  Οι εκλογές που θα γίνουν, τόσο σε Εθνικό επίπεδο, όσο και στην αυτοδιοίκηση, θα φέρουν νέα πρόσωπα στο προσκήνιο και νέες συμπεριφορές.
  Νέοι βουλευτές, νέοι δήμαρχοι και νέοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, θα διαμορφώσουν ένα νέο ανθρώπινο χάρτη, που θα αλλάξει πολλά απο όσα σήμερα έχουμε συνηθίσει.
  Ενα νέο πολιτικό προσωπικό, διεκδικεί την εκλογή του,για να παίξει τον δικό του ρόλο σε ένα νομό, που πολλά χρόνια τώρα αναζητά στόχους, πρότυπα αλλά και τρόπους να βγεί μπροστά.
  Συνήθως ή τουλάχιστον όπως έγινε τις προηγούμενες φορές, κανείς δεν μπορεί να περιμένει εκπληκτικές αλλαγές.
  Τα πρόσωπα έχουν αλλάξει και άλλες φορές και εντυπωσιακά κάποιες απο αυτές αλλά έμειναν ολοϊδιες οι συμπεριφορές και καμία μεγάλη αλλαγή δεν σημειώθηκε στην κοινωνία, την οικονομία και την καθημερινότητα μας.
  Το πολιτικό μας προσωπικό, βγαίνει απο το ίδιο καλούπι και με τον ίδιο τρόπο.
  Οι πολίτες της Κορινθίας δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
  Στηρίζουν και ψηφίζουν, ότι πρόσκαιρα λάμπει ή δείχνει να λάμπει.
  Ταυτίζονται με πρόσωπα, που δεν έχουν τίποτα να δώσουν, παρά την κενότητα τους, την οποία περιφέρουν μαζί με την ματαιοδοξία τους.
  Οι ιδέες, οι γνώσεις, οι ικανότητες σπάνια παίζουν κάποιο ρόλο.
  Ακόμα πιο σπάνια, παίζει ρόλο, η επαγγελματική και προσωπική επιτυχία των υποψηφίων.
  Το αποτέλεσμα είναι ανεπάγγελτοι, τυχιοδώκτες, αμαθείς όχι μόνο να θέλουν να γίνουν ταγοί αλλά και να γίνονται με την λαϊκή εντολή μάλιστα…!
  Δεύτερο αποτέλεσμα είναι να έχουμε φτιάξει στην Κορινθία, επαγγελματίες αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς, που επιβιώνουν σε κάθε αλλαγή ακριβώς επειδή οι Κορίνθιοι αγαπάμε…να τους βρίζουμε μετά τις εκλογές, αφου πρώτα τους ψηφίσουμε…!
  Το 2019 λοιπόν θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι αισιόδοξος ότι θα αλλάξουν και τα πράγματα…!