Πανταζής | Ο δήμαρχος θα πάρει…232%…!

0
57

Με το θέμα των δημοσκοπήσεων, ασχολήθηκε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  ο κ.Βασίλης Πανταζής.

Εγραψε:

“Τα τεκταινόμενα στα δημοτικά της Κορίνθου έχουν αγριέψει και θα αγριέψουν κι άλλο όπως φαίνεται .
Ο δήμαρχος ο οποίος δεν πατάει πουθενά, δυσκολευόμενος να βρει μέχρι και υποψηφίους, δίνει τα ρέστα του (ή τα ρέστα μας αν προτιμάτε).
Ήρθε η ώρα να βγάλει τον δημοσκοπικό λαγό ο οποίος θα του εξασφαλίζει ποσοστό 232%.
Φυσικά δεύτερος θα είναι ο ποθητός για αυτόν αντίπαλος επικεφαλής της συμμαχίας, ενώ οι υπόλοιποι θα προσπαθούν να σκαρφαλώσουν τις επικοινωνιακές χαράδρες της «αντικειμενικότητας».
Εδώ να τονίσω ότι συνέντευξη μου η οποία δόθηκε πριν δέκα περίπου ημέρες στο ραδιόφωνο του Super tv, όπου και ανέφερα την πραγματική κατ εμέ κατάσταση των υποψηφίων και την επίσης κατ εμέ (και όχι μόνο) συνεργασία Πνευματικού -Νανόπουλου τους οποίους δεν βλέπω στον δεύτερο γύρο, δεν βρήκε ποτέ το δρόμο της κοινοποίησης της στο διαδίκτυο , στα πλαίσια μάλλον της γνωστής αντικειμενικότητας της ιδιοκτησίας του σταθμού (και χωρίς ευθύνη του δημοσιογράφου στον οποίο δόθηκε η συνέντευξη) χαμένη στις φωτιές που η διαφαινόμενη ήττα έχει ανάψει.”

Και λίγο αργότερα ο κ.Πανταζής συμπλήρωσε:

“Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης μου, με ενημέρωσαν ότι η συνέντευξη μου είναι αναρτημένη από 12/12 στην σελίδα του καναλιού στο YouTube στην οποία δεν είμαι συνδρομητής.
Φυσικά την είχα αναζητήσει στις ιστοσελίδες του σταθμού όπου δεν υπήρχε.
Έστω και έτσι ζητώ συγγνώμη για το τμήμα αυτό της ανάρτησης μου αφού είχα μερικώς άδικο.
Στα υπόλοιπα που αφορούν την αντικειμενικότητα του τηλεοπτικού σταθμού δεν έχω να αλλάξω κάτι αφού με δικαιώνει καθημερινά.
Ευχαριστώ τον Νίκο Νικολόπουλο προς τον οποίο είχα απευθυνθεί τηλεφωνικώς για την μεσολάβηση του ώστε να βγει στον αέρα η συνέντευξη.”