Είναι καλό το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία

0
110
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ για την Κορινθία, αντικειμενικά είναι ένα καλό ψηφοδέλτιο για το κόμμα, ιδιαίτερα αυτή την εποχή.

Εχει την δυνατότητα και την δυναμική να υπερβεί το φράγμα του 10%, δεδομένου ότι και οι 6 υποψήφιοι είναι καλές επιλογές.

Δεν είναι ούτε ψηφοδέλτιο ανάγκης, ούτε εκστρατείας και δίνει το στίγμα της ανασύνταξης του χώρου.Είναι ισορροπημένο, ανανεωμένο και με σωστό γεωγραφικό προσανατολισμό.

Το ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε τους εξής:

Ανδρέου Γιάννης-Πολιτικός επιστήμονας
Γκιλίτσης Χρήστος-Ιατρός καρδιολόγος
Δήμα Μαργαρίτα– Γεωπόνος MSc
Σπανός Κώστας-Πολιτικός Μηχανικός
Φαρμάκη-Γκέκη Κατερίνα-Πολιτικός Μηχανικός
Χανιάς Νίκος-Υπαρχηγός Πυροσβεστικού σώματος

Και ξαφνικά προέκυψε θέμα από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ.Βασίλη Ακράτος έβγαλε ανακοίνωση εναντίον της απόφασης της Γεννηματά, γιατί δεν συμπεριλήφθηκαν στο ψηφοδέλτιο δύο στελέχη που ο ίδιος πιστεύει ότι έπρεπε να μπουν για λόγους κομματικής προσφοράς.

Πρόκειται για τον νεολαίο Γιώργο Κουτσούκο και την Παναγιώτα Αρβανίτη.

Ο κ.Κουτσούκος αν και νεαρός με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο facebook, έδειξε ωριμότητα και σύνεση και πήρε αποστάσεις απο την επιθετική ανακοίνωση του κ. Ακράτου.

Κανείς απο τους 6 που ανακοινώθηκαν δεν έβριζε το ΠΑΣΟΚ και δεν είχε ποτέ απομακρυνθεί από το κόμμα του, όπως άστοχα αναφέρει ο κ. Ακράτος.

Ανεξάρτητα απο την αντίδραση του γραμματέα σημασία έχει ότι το ψηφοδέλτιο ακούσθηκε καλά στον χώρο της παράταξης και μπορεί να καταφέρει αρκετά πράγματα.

Αυτό έχει περισσότερη σημασία απο κάθε τι άλλο..

Εξάλλου κανείς στον χώρο δεν έχει ούτε την πολυτέλεια μα ούτε και την διάθεση να τσακώνεται για το ψηφοδέλτιο…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn