Δεν είναι αποστασία Πέτρο – Τα δανεικά παίρνει πίσω η ΝΔ…!

    0
    24
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Γνωρίζεις Πέτρο, ότι απο το 2010 μέχρι σήμερα, σε καμία φάση δεν ήθελες να ομογενοποιηθεί πολιτικά η παράταξη σου “Νέα Πελοπόννησος”.

    Σκόπιμα άφησες να αιωρείται ως ιδεολογικό στίγμα, ο άδολος πατριωτισμός, που είναι ανώδυνος και πολύ καλά έκανες, διότι απο την πλέρια στήριξη του ΠΑΣΟΚ το 2014, πέρασες στην πλέρια στήριξη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ το 2014.

    Η πολιτική και περισσότερο η ιδεολογική ταυτότητα σε μία τέτοια παράταξη, ήταν εμπόδιο και πρόβλημα.

    Πάντα ήξερες ότι ο συνδετικός ιστός των ιστορικών πολιτικών απολιθωμάτων του ΠΑΣΟΚ με τα νέα στελέχη που σου έδωσε το 2014 ο Σαμαράς, ήταν μόνο η νομή και η διαχείριση της εξουσίας.

    Αλλά και αυτή πάλι την περιόρισες σε ένα πολύ στενό κύκλο Πασοκογενών κατά βάση στελεχών, γιατί ποτέ δεν είχες πολιτικά εμπιστοσύνη στους νεοφιλελεύθερους.

    Το 2014 ο Σαμαράς σε στήριξε χωρίς όρους και προϋποθέσεις και σου έδωσε την νέα γενιά δεξιών στελεχών. Στην πράξη στα δάνεισε για να κερδίσεις εύκολα τον ασθενή υποψήφιο του ανερχόμενου ΣΥΡΙΖΑ.

    Τα δανεικά εξοφλούνται και τώρα κακώς πανικοβάλλεσαι και δηλώνεις έκπληκτος αφού ήξερες ότι θα σου ζητηθούν πίσω.

    Δανεικοί ήταν και όχι αποστάτες.

    Δεν πίστεψαν ποτέ στο σκόπιμα χαοτικό και ασαφές δικό σου δόγμα και πάντα ήταν στελέχη της ΝΔ με την οποία έχουν ιδεολογική και πολιτική ταύτιση. Οταν ήρθε η ώρα έκαναν το αυτονόητο και οι 10 περιφερειακοί σύμβουλοι επέστρεψαν στην βάση τους.

    Το ίδιο πλην των έμμισθων αντιπεριφερειαρχών θα κάνουν και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

    Μην απορείς λοιπόν και περισσότερο μην κάνεις επιθέσεις σε στελέχη που το 2014 τους ζητήθηκε να καταπιούν την ήττα του 2010 με τον Δράκο και να γίνουν υποψήφιοι σου.

    Αυτοί δεν αποστάτησαν απο την ιδεολογία τους.

    Έφυγαν απλά από σένα, αφού ολοκλήρωσαν μία 5ετή θητεία μαζί σου, κάνοντας τα “κουκιά” στο περιφερειακό συμβούλιο, χωρίς να συμμετέχουν σε κανένα σχεδιασμό ή να έχουν γνώμη στην πολιτική σου.

    Οφείλεις να ομολογήσεις ότι ήταν Κύριοι και Κυρίες πολιτικά.

    Άκουγαν για την “Πελοπόννησος ΑΕ” και ψήφιζαν τα πάντα χωρίς να ρωτούν. Δέχονταν επιθέσεις για σένα και δεν δυσανασχέτησαν ποτέ (πλην Αλειφέρη-Μαντά), οπότε δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις.

    Με το κόμμα τους ήρθαν και στο κόμμα τους επιστρέφουν.

    Ανακοινώσεις όπως αυτές της Ντίνας Νικολάκου και του Θανάση Πισιμίση, μόνο κακό σου κάνουν και ισχυροποιούν τον Νίκα, καταφέρνοντας ταυτόχρονα και συσπείρωση στο γαλάζιο στρατόπεδο του.

    Αποχαιρέτα λοιπόν την δεξιά που γυρίσει στην βάση της, αποχαιρέτα και του Πασόκους που και αυτοί επιστρέφουν και φτιάξε ψηφοδέλτια απο την κοινωνία αν ακόμα μπορείς.

     

     

     

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn