Κόρινθος | Τα λόμπυ υπάρχουν και βασιλεύουν…!

0
76
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Πολύς λόγος γίνεται για την “ελίτ” της Κορίνθου και ιδιαίτερα για την ελίτ με δεξιά απόχρωση, η οποία είναι ατίθαση στις επιλογές όσων αρνούνται να την αποδεχθούν. Ακόμα δεν έχει γίνει λόγος για την άλλη ελιτ, αυτή με το αριστερόστροφο πνεύμα,η οποία και υπάρχει και είναι πανταχού παρούσα και σαφώς πιο ικανή να καθορίζει πράγματα…!
Οσοι αρνούνται την ύπαρξη αυτή της κοινωνικής τάξης της Κορίνθου, βρίσκονται ή σε άλλη πόλη ή σε άλλο πλανήτη.
Θα συμφωνήσουμε ότι στην Κόρινθο, δεν υπάρχει αστική τάξη και δεν υπήρξε ποτέ, γιατί ακόμα και αυτοί που επιχείρησαν να προσδιοριστούν έτσι, ήταν απλά μεταπράτες, που αντέγραφαν το Κολωνάκι, εγκαταλείποντας, τα αυτόχθονα στοιχεία και τον τοπική πατριωτισμό.
Το να έχεις λεφτά, δικά σου ή δανεικά, το τα έχεις πτυχίο και επάγγελμα, στο οποίο δίνουν οι φαντασμένες μανάδες τις κόρες, δεν σε κάνει αυτόματα αστό.
Απεναντίας αποδεικνύει το σύνδρομο του χωριού, που δεν μπορείς να αποβάλεις με τίποτα.
ΟΜΩΣ
Ελίτ είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για μεμονωμένα άτομα ή ομάδες ατόμων που υπερτερούν σε κάποια πράγματα ή έχουν κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες έναντι των υπολοίπων.
Για παράδειγμα σε κάποιες ελίτ μπορεί να ανήκουν οι πιο πλούσιοι και ισχυροί (οικονομική ελίτ), οι πιο μορφωμένοι (πνευματική ελίτ) οι άνθρωποι ανώτερης κοινωνικής τάξης (κοινωνική ελίτ) κλπ.
Με απλά λόγια η ελίτ αναφέρεται σε επιλεγμένους ανθρώπους μιας κοινωνίας οι οποίοι έχουν κάτι το ιδιαίτερο σε σχέση με τον λαό. Συνήθως πρόκειται για ανθρώπους εκλεκτούς και άριστους.
Για παράδειγμα οι πλούσιοι άνθρωποι όλου του κόσμου είναι γνωστοί και ως παγκόσμια οικονομική ελίτ.
Ετυμολογικά η λέξη ελίτ προέρχεται από την λατινική λέξη eligere που σημαίνει επιλέγω, εκλέγω.
Ο όρος έχει χρησιμοποιηθεί πολύ στην πολιτική ζωή για να δείξει ότι υπάρχουν πολλές πολιτικές, κοινωνικές, αλλά και οικονομικές ανισότητες μέσα στις κοινωνίες.
Σε θεωρητικό επίπεδο ο όρος ελίτ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εργαλείο για τη μελέτη του ρόλου και της οργάνωσης μιας κοινωνίας.
Η Κόρινθος και πριν και μετά την μεταπολίτευση, ΠΑΝΤΑ καθοριζόταν απο τις ελιτίστικες ομάδες, που ασκούσαν και γοητεία και καθόριζαν τα πράγματα, αποφασιστικά.
Αλλο πράγμα είναι να μην σε αποδέχονται ή να μην μπορείς να τις πλησιάσεις και άλλο είναι να κλείνεις τα μάτια και να μην θέλεις να δείς, τα λόμπυ που είναι αναπτυγμένα σε όλη την πόλη.
Το αντίδοτο στις ελιτ, είναι ο τάχα ταλαίπωρος λαός, που είναι εξ ορισμού απεναντί τους;
Ενα χαζό θεώρημα γιατί είπαμε εξ αρχής ότι τα Κορινθιακά λόμπυ του λειτουργούν ελιτίστικα είναι μεταπρατικά και δημιουργούνται απο τα παιδιά του λαού, που όταν γίνουν γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί ή αποκτήσουν χρήματα, αλλάζουν αμέσως κατηγορία και θεωρούν τον εαυτό τους ελίτ της Κορίνθου.
Αυτες οι ελιτίστικες ομάδες λοιπόν και υπάρχουν και καθορίζουν εν πολλοίς τα δρώμενα.
Ενας υποψήφιος δήμαρχος της Κορίνθου, πριν 2 χρόνια χαρακτήριζε την ελιτ της πόλης….”διαπλεκόμενη”, “προδοτική”, “άθλια”….ξεχνώντας ότι πριν αποφασίσει να γίνει ο ίδιος υποψήφιος και να αναγνωρίσει την μαγεία του απλού λαού, ήταν ο ορισμός της ελιτίστικης συμπεριφοράς…!
Το κακό είναι ότι οι ελιτίστες αυτής της μουντής κατά τα άλλα πόλης, μέχρι πρόσφατα στήριζαν τον νυν δήμαρχο, για λόγους πολλούς και διάφορους.
Μετά σχεδόν σύσσωμοι, μετακινήθηκαν στον Χρήστο Χασικίδη, πριν εκείνος εγκαταλείψει την κούρσα και σήμερα είναι σε δίλλημα ανάμεσα στους Σταυρέλη και Καλλίρη…!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να εκφράσεις τον λαό, αποτελεσματικά πρέπει ο ίδιος ο λαός να σε θεωρεί δικό του. Να είσαι σαν και αυτόν με ελλατώματα και μειονεκτήματα, που σε κάνουν προσιτό και ταυτόχρονα ελκτικό, ακριβώς γιατί σε θεωρεί στα μέτρα του ο κόσμος.
Αν αυτό δεν το έχεις όσο και να το αναλύσεις, θα χάνεις απο τον λαϊκιστή, που μιλά μία γλώσσα που εσυ δεν θέλεις να μιλήσεις γιατί την θεωρείς λούμπεν…!
Γ.Λ
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn