Κοινά δρομολόγια για τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

0
136
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

[Η πρόταση για τη σύμπραξη των ΚΤΕΛ Πελοποννήσου έγινε από τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας και βρήκε θετικούς όλους τους άλλους Προέδρους.]

Η πρόταση για τη σύμπραξη των ΚΤΕΛ Πελοποννήσου έγινε από τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας και βρήκε θετικούς όλους τους άλλους Προέδρους.
Κοινά δρομολόγια για τα ΚΤΕΛ Πελοποννήσου

Τα ΚΤΕΛ Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας ανακοίνωσαν την επικείμενη σύμπραξή τους σε κοινή συνέντευξη Τύπου έχοντας πάντα ως πρωταρχικό μέλημα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.Τη δυνατότητα σύμπραξης των δυνάμεών τους γνωστοποίησαν οι επικεφαλείς των επιμέρους ΚΤΕΛ στην περιφέρεια Πελοποννήσου, στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης του κοινού, αλλά και την επίτευξη περισσότερων εσόδων, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μείωση των τελευταίων προωθώντας περαιτέρω τις πιθανότητες συνεργασίας.

Αυτό, στην πράξη, σημαίνει δημιουργία νέων δρομολογίων αμέσως μετά την ολοκήρωση της επικείμενης σύμπραξης, η αρχή της οποίας έγινε από τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. κύριο Ν. Κουτσόγιωργα, και βρήκε θετική ανταπόκριση σε πρώτο στάδιο από τους Προέδρους των υπολοίπων ΚΤΕΛ. Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου, περί το 80% του επιβατικού κοινού μετακινείται με ΚΤΕΛ, ενώ τονίστηκε πως, η Πελοπόννησος υστερεί αυτής της σύμπραξης και των πλεονεκτημάτων που θα καρπωθούν όλες οι πλευρές σε αντίθεση με τη Βόρεια Ελλάδα και άλλες περιφέρειες της χώρας που έχουν προχωρήσει σε τέτοιου είδους συμφωνίες.

Έπειτα, υπογραμμίστηκε η μεγάλη διαφορά της τιμής του πετρελαίου κίνησης με μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπως ότι το 2010 οι ετήσιες εισπράξεις των ΚΤΕΛ ανήλθαν σε 5 δις ευρώ και το 2017 σε 4,7 δις ευρώ, με την τιμή του πετρελαίου στην πρώτη περίπτωση να κυμαίνεται στα 90 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο και στη δεύτερη περί το 1,40 ευρώ/λτ.. Αυτό κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη τέτοιων συμπράξεων, που βοηθούν εν τέλει όλα τα εμπλεκόμενα μέλη (επιβατικό κοινό, οδηγούς και στελέχη των ΚΤΕΛ).

Κλείνοντας, σημειώνουμε πως, την περασμένη εβδομάδα εγκρίθηκαν 16 εκατομμύρια ευρώ μέσω ΕΣΠΑ και θα εκδοθεί ανακοίνωση την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να δημιουργηθεί το ενιαίο εισιτήριο που θα επιτρέπει στον επιβάτη να πηγαίνει οπουδήποτε.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn