Νέοι παραγωγοί και τεχνολογία αναγεννούν το ελληνικό ελαιόλαδο

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην παγκόσμια αγορά εξαιτίας του εμπορικού πολέμου κλείνουν πόρτες για τους Ισπανούς παραγωγούς επιτραπέζιων ελιών, αφήνοντας ένα κενό 28 εκατ. ευρώ που δεν καλύπτει η παραγωγή της Καλιφόρνια, φέρνοντας ευκαιρίες που θα μπορούσε να καλύψει η ελληνική παραγωγή.

Ταυτόχρονα οι Έλληνες παραγωγοί εξωθούνται στην παρανομία, εξαιτίας της άδικης φορολογίας, με το παραεμπόριο να λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας και την μεταποίηση να απειλείται, ρεπορτάζ που καταγράφει την κατάσταση στη νέα έκδοση του περιοδικού «Ελαίας Καρπός», το οποίο κυκλοφορεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, μαζί με την εφημερίδα «Agrenda».

Στο ίδιο τεύχος, προβλέψεις για την παραγωγή που έρχεται θέλουν την Ελλάδα στην δεύτερη θέση στην λίστα με τις ελαιοπαραγωγούς χώρες, ακριβώς κάτω από την Ισπανία, η οποία φέτος θα απογειώσει την δική της, όσο η Ιταλία τα βρίσκει σκούρα, ενώ ο δοκιμαστής ελαιολάδου και σύμβουλος ποιότητας, Βασίλης Φρατζολάς βλέπει μια «αναγέννηση» στους νέους παραγωγούς, δίνοντας ταυτόχρονα συμβουλές που θα αυξήσουν την ποιότητα του ελαιολάδου, μια ποιότητα που μπορεί να ενισχύσει τις ελληνικές εξαγωγές.

Τέλος, επίκαιρα θέματα καλλιέργειας, με ένα πλήρες ρεπορτάζ για το γλοιοσπόριο και το κυκλοκόνιο, τις ασθένειες που ταλαιπωρούν το φθινόπωρο τους παραγωγούς, καθώς και το πλήρες επιχειρηματικό πανόραμα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, έρχονται στο Ελαίας Καρπός που κυκλοφορεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου μαζί με την Agrenda.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn