Πότε πρέπει να κάνεις lifting προσώπου;

0
17
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο σκοπός του μη χειρουργικού lifting είναι να αποφευχθούν οι μεγάλες τομές και οι ιδιαιτερότητες του χειρουργείου που απαιτεί το χειρουργικό lifting. Ως ενδείξεις έχουμε: την χαλάρωση του δέρματος μετά από απώλεια βάρους, την χαλάρωση της επιδερμίδας εξαιτίας γονιδιακών ή ηλικιακών παραγόντων.

Πραγματοποιείται με ειδικά ράμματα τα οποία τοποθετούνται είτε στο ιατρείο είτε στην κλινική. Αυτά τα ράμματα μπορούν να είναι απορροφήσιμα ή μη απορροφήσιμα. Τα ράμματα αναρτούν τα στρώματα του προσώπου ενεργοποιώντας το κολλαγόνο και τους ινοβλάστες.

Η ιδιότητα των ραμμάτων αυτών είναι ότι έχουν πολύ ψιλά “αγκαθάκια” τα οποία συγκρατούν την χαλάρωση. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά την τοποθέτηση και το οίδημα αρχίζει να εξαφανίζεται μετά από 10 μέρες.(Δεν έχει μόνιμο αποτέλεσμα, μιας και απαιτείται επανάληψη μετά από ενάμιση με δύο χρόνια.)

Αν έχετε μια μικρή χαλάρωση στο πρόσωπο ή τον λαιμό που δεν απαιτεί χειρουργικό lifting για την αντιμετώπισή του ή αναζητάτε μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, δηλαδή ένα αναίμακτο λίφτινγκ που θα γυρίσει το ρολόι μερικά χρόνια πίσω η λύση είναι τα νήματα PDO.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn