Ακραία και άγρια πόλωση στον δήμο Κορινθίων…!

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σε ακραία πόλωση οδηγείται η αντιπαράθεση στον δήμο των Κορινθίων.
Σήμερα σε συνέντευξη που έδωσε ο κ.Πνευματικός ούτε λίγο, ούτε πολύ αποκαλεί έμμισθο συμφερόντων τον κ.Σταυρέλη και κάνει ευθεία επίθεση πάλι στον επιχειρηματία Γιώργο Μουρούτσο.
Ο κ.Πνευματικός αφήνει σκιές με την συνέντευξη του αυτή ακόμα και για τον πρώην δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Λέκκα, για παράνομες αναθέσεις, το 2000…!
Οταν ο δημοσιογράφος Θύμιος Τσαρμπός σε ερώτηση του υπενθύμισε ότι παρόμοιες αναθέσεις το 2014 είχε κάνει και ο ίδιος απάντησε, ότι είναι μακριά το 2014 και δεν μπορεί να θυμηθεί…
Πέρα όμως από την ουσία των όσων ανέφερε ο κ.Πνευματικός, ήταν αναμενόμενο ότι θα μπει στην πόλωση αυτή ευελπιστώντας ότι έτσι θα μπορέσει να ανακόψει την πορεία του Νίκου Σταυρέλη, αν δηλαδή τον ταυτίσει με συμφέροντα ακόμα και με σκιές.
Βέβαια θα κριθεί πόσο εύκολο είναι αυτό για έναν άνθρωπο που ακόμα και οι αντίπαλοι του τον χαρακτηρίζουν έντιμο και σοβαρό.
Η ακραία πόλωση είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει και ισχυρές αντιστάσεις, τόσο απο τους “απέναντι”, όσο και απο την ίδια την κοινωνία που είναι ήδη κουρασμένη από την πολυετή παρουσία του κ.Πνευματικού και δεν είναι εύκολα ανεκτική.
Σε κάθε περίπτωση κανείς πολιτικά δεν κέρδισε ενοχοποιώντας τους αντιπάλους του, πολύ περισσότερο προσπαθώντας ηθικά να τους ρίξει μελανιά.
Κανείς στο στρατόπεδο Πνευματικού δεν πρέπει να ξεχνά ούτε λεπτό τι συνέβη το 2014.
Και τότε η ακραία πόλωση εναντίον του Νανόπουλου και ο ηθικός διαμελισμός του λειτούργησε εντελώς ανάποδα και τον έφερε παρά 25 ψήφους δήμαρχο. Τότε μάλιστα υπήρχε και συμπαγής ομάδα…
Όσο αφορά τον κ.Μουρούτσο, είναι προφανές ότι θα σηκώσει το γάντι και θα παίξει στο ίδιο γήπεδο με απρόβλεπτες εξελίξεις.
Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας κάνει την στρατηγική του και θα ζήσει τα αποτελέσματα της.
Δεν μπορεί να γίνονται εκλογές το 2019 με “όπλα” του 2000….είναι ένας πόλεμος χαμένος…!
Δείτε τι είπε σήμερα ο κ.Πνευματικός

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn