Και Λευκή Νύχτα και Ελενα Παπαρίζουν απόψε..!

0
9
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό , ότι σε συνέχεια της περσινής επιτυχημένης εκδήλωσης και με αφορμή το κλείσιμο της καλοκαιρινής εκπτωτικής περιόδου διοργανώνει Λευκή Νύχτα, την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

Τα καταστήματα της Κορίνθου σήμερα  θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά τα μεσάνυχτα, με πολλές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις .

Ταυτόχρονα στο κέντρο της πόλης θα στηθούν πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από το ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων , που θα δώσουν ζωντάνια στην αγορά της Κορίνθου διασκεδάζοντας όλους τους επισκέπτες
Σας περιμένουμε όλους!

Ταυτόχρονα στο κέντρο της πόλης θα στηθούν πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από το ΚΕ.Π.Α.Π Δήμου Κορινθίων, που θα δώσουν ζωντάνια στην αγορά της Κορίνθου διασκεδάζοντας όλους τους επισκέπτες  και όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Κεφάλας  την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στον Φλοίσβο θα είναι μαζί μας η Μεγάλη και Αγαπημένη Ποπ τραγουδίστρια όλων, μικρών και μεγάλων, η Έλενα Παπαρίζου σε μια από τις Μεγαλύτερες Μουσικές Συναυλίες των τελευταίων ετών στην Πόλη μας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn