Δυο νέα κρασιά με υπογραφή Σεμέλη

0
53
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένα καλοκαιρινό ροζέ και ένα ζωηρό λευκό από το διάσημο οινοποιείο της Νεμέας στοχεύουν να μας ανεβάσουν τη summer διάθεση.

Το οινοποιείο Σεμέλη πρόσφατα ανανέωσε τη συλλογή του με δυο νέες ετικέτες, ένα κοσμοπολίτικο ροζέ ντυμένο στα σομόν και ένα κιτρινόξανθο, από την ιδιαίτερη ποικιλία Gewurztraminer.

To ροζέ, που ανήκει στην επιτυχημένη νέα σειρά Aetheria, ενώνει το πιπεράτο Syrah με το γοητευτικό Grenache Rouge, από επιλεγμένους αμπελώνες της Νεμέας. Η κυκλοφορία του επιβραβεύτηκε αμέσως, αφού κατέκτησε τον ύψιστο τίτλο στην κατηγορία του στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης 2018.

 

Στο ποτήρι, το ελκυστικό ανοιχτό ροζέ χρώμα αγκαλιάζεται από παιχνιδιάρικες γκρενά ανταύγειες. Καθώς στροβιλίζεται στο ποτήρι, απελευθερώνονται ωραίες νότες ροδιού, κερασιού, καρπουζιού και passion fruit. Τα δροσερά φρούτα δημιουργούν αμέσως καλοκαιρινές εικόνες και ιδέες για συνδυασμούς με πιάτα θαλασσινών, όπως είναι το ριζότο, το μυθοπίλαφο και οι μακαρονάδες με καραβίδες και όστρακα. Η οξύτητα και η πιπεράτη επίγευση κάνει τα παραπάνω γευστικά ντουέτα ακόμα πιο επιτυχημένα.

Το λαμπερό Semeli Gewurtztraminer είναι αποκάλυψη. Η μύτη είναι εντυπωσιακή και τυπική, με τα λευκόσαρκα φρούτα να πρωτοστατούν και ν’ ακολουθούν ευχάριστες νότες εσπεριδοειδών. Το στόμα είναι πλούσιο και βελούδινο, τόσο που να ταιριάζει με πληθωρικά πιάτα και λιπαρά μαριναρισμένα ψάρια.
Δοκιμάστε τα, φροντίζοντας να είναι δροσερά στους 8-10 βαθμούς. Συμβουλή, να τα απολαύσετε και σκέτα, σαν απεριτίφ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn