Διαζύγιο ΣΟΚ | Τέλος Πνευματικός και Καράγιωργας…!

0
311
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ολα τριγύρω αλλάζουνε….
Σαν βόμβα έσκασε στα αυτιά μας πρωί-πρωί η είδηση για το καλλιτεχνικό διαζύγιο σοκ…
Ηταν αδύνατο να πιστέψουμε μετά απο τόσα χρόνια κοινής πορείας ότι Αλέξανδρος Πνευματικός και Παύλος Καράγιωργας δεν είναι πλέον μαζί…!!!!!!!!
Αλλά είναι γεγονός.
Στο φετινό 16ο φεστιβάλ Κορινθιακού θεάτρου δεν συμμετέχει ο κ.Παύλος Καράγιωργας, διότι πριν λίγο καιρό επήλθε ρήξη στις σχέσεις του με τον δήμο και πιθανόν με τον δήμαρχο.
Το Κορινθιακό θέατρο “Βασίλης Ρώτας” που το δημοτικό συμβούλιο χρηματοδοτούσε γενναία κάθε χρόνο εις βάρος του θεατρικού εργαστηρίου του δήμου έχει πλέον νέα ηγεσία απο την οποία απουσίαζει ο άνθρωπος που το ανέστησε…!
Οι λόγοι του διαζυγίου των κκ.Πνευματικού και Καράγιωργα δεν έχουν γίνει γνωστοί, ίσως επειδή αποτελούν την διάρρηξη μίας βαθιάς προσωπικής σχέσης.
Παρ’ όλα αυτά το θέατρο συνεχίζει και κάνει μάλιστα και ετήσιο φεστιβάλ στην Αρχαία Κόρινθο έχοντας στα ηνία του την κα.Τσαλπαρά, την κα. Ρουστέμη και την κα. Μαυραγάνη Ελένη…
Πολλά χρόνια τώρα η προνομιακή σχέση του “Βασίλης Ρώτας” με τον δήμο έγινε αντικείμενο σκληρής κριτικής απο τις αντιπολιτεύσεις, εξαιτίας την παχυλής ετήσιας επιχορήγησης του ομίλου, την ίδια στιγμή που το θεατρικό εργαστήρι του δήμου ήταν στην απαξίωση.
Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και πολλοί παρατρεχάμενοι, ήταν πάντα στην πρώτη σειρά των παραστάσεων του κ.Καράγιωργα και σχεδόν ποτέ δεν παρακολούθησαν παράσταση του δημοτικού θεατρικού εργαστηρίου…
Τώρα πλέον μπήκαμε σε νέα εποχή…
Το “διαζύγιο” έμεινε αρκετό καιρό κρυφό, αλλά δεν μπορούσε να μείνει για πάντα…!
Ο Αλέξανδρος Πνευματικός ήταν ένας καλός δήμαρχος που τον “έφαγε”…η αυλή και οι άσπονδοι φίλοι του…
Αυτοί που όχι μόνο δεν τον προστάτευσαν αλλά έδειξαν ασέβεια στους πολίτες και απέραντη πλεονεξία…!
Κρίμα…!

Στην Αρχαία Κόρινθο πάντως το διασκεδάζουν…

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn