Μεγάλες καταστροφές στη μαύρη Κορινθιακή σταφίδα

0
185
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η έντονη βροχόπτωση το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς είχε άμεση επίπτωση στις καλλιέργειες. Μετά την Ερώτηση κατέθεσα προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σήμερα επισκέφθηκα την Νεμέα και είδα από κοντά τις καταστροφικές επιπτώσεις στη μαύρη κορινθιακή σταφίδα και τη σουλτανίνα.

το τελευταίο διάστημα η περιφερειακή ενότητα Κορινθίας δοκιμάζεται από ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία έχουν προκαλέσει σημαντικές ζημιές στις καλλιέργειες. Όπως είναι γνωστό, η Κορινθία είναι νομός με πλούσια αγροτική παραγωγή, η οποία αποτελεί κρίσιμο μέγεθος για την τοπική οικονομία και τα εισοδήματα των κατοίκων όλων των δήμων.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες μόνο ημέρες καταγράφηκαν καταστροφές από πρωτόγνωρα ισχυρούς ανέμους σε καλλιέργειες σταφυλιών, κηπευτικών αλλά και εκτάσεις παραγωγής μήλων και αχλαδιών, ειδικότερα στους Δήμους Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Σικυωνίων και Βέλου – Βόχας.

Δυστυχώς, μετά τους πολύ ισχυρούς ανέμους από τις 26/7 και για τρεις συνεχόμενες ημέρες, το σύνολο του νομού Κορινθίας δοκιμάστηκε από πολύ έντονες βροχοπτώσεις. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σημαντική ζημιά η αγροτική παραγωγή, η οποία σε κάποιες περιοχές του νομού, επιδεινώθηκε ακόμα και από χαλαζόπτωση.

Επιπρόσθετα, την τελευταία εβδομάδα, οι εκτεταμένες πυρκαγιές στους Δήμους Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Κορινθίων και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων κατέστρεψαν και καλλιεργήσιμες εκτάσεις και υποδομές, επιδεινώνοντας ακόμα περισσότερο τα προβλήματα και οδηγώντας στην απόγνωση τους παραγωγούς.

Κατόπιν των παραπάνω, ερωτάται ο κ. Υπουργός,

α) Πότε θα ξεκινήσουν οι έλεγχοι του ΕΛΓΑ για αποζημίωση των παραγωγών που επλήγησαν από τα ακραία φυσικά φαινόμενα;

β) Ποια πρόβλεψη υπάρχει για τους καλλιεργητές, που η παραγωγή τους καταστράφηκε από την φωτιά;

γ) Οι Δήμοι Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ.Θεοδώρων έχουν κατάθεση αίτημα κήρυξης τους σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των αγροτών στις περιοχές αυτές με επιπλέον ειδικά μέτρα ανακούφισης (φορολογικά, διοικητικά κ.α.);

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn