Η συγκλονιστική ιστορία της Πόπης Σιαπκαρά

0
86
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συγκλονίζει ο πατέρας της: «Αν δεν ταυτοποιηθεί το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε δίπλα στο αμάξι της, η Πόπη είναι αγνοούμενη»
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε και στην οικογένεια της Πόπης Σιαπκαρά, η οποία αγνοείται από τη μέρα της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι.

Το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε έξω απο το κατεστραμμένο αυτοκίνητο της δεν ηταν δυνατόν να αναγνωριστεί απο τον αδερφό της και μεχρι τα αποτελέσματα DNA, η οικογένεια θα ελπίζει και θα θεωρεί την Πόπη αγνοούμενη.

Τουλάχιστον αυτό θέλει να λένε ο πατέρας της Άγγελος Σιαπκαρας ο οποίος μιλώντας στο protothema gr εξήγησε οτι «βρέθηκε ένας σκελετός δίπλα από το αμάξι τους. Πήγε ο γιος μου και δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αδερφη του και περιμένουμε να γίνει ταυτοποίηση DNA. Μέχρι τότε για εμάς η Πόπη μας θα ειναι αγνοούμενη και όχι νεκρή. Αυτό που ξέρουμε είναι οτι εκείνη ο γαμπρός μου και το εγγονάκι μου εγκλωβίστηκαν και ο γαμπρός μου άρπαξε το παιδί και έτρεξε στη θάλασσα και η Πόπη θα τους ακολουθούσε».

Ο σύζυγος και το τρίχρονο παιδάκι της Πόπης έχουν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκονται στο σπίτι τους όπως τόνισε στο protothema ο Άγγελος Σιαπκαράς και το εγγονάκι του ζητά συνεχώς τη μητέρα του αλλά κανείς δεν μπορεί να του απαντήσει στο που είναι.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn