Επιστρέφει στις τράπεζες ο Όμιλος Βαρδινογιάννη

0
112
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην τραπεζική αγορά επιστρέφει δυναμικά μέσω Ρουμανίας η οικογένεια Βαρδινογιάννη καθώς ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Marfin Bank Romania από την κοινοπραξία Barniveld Enterprises Ltd – Duet Private Equity Ltd, έπειτα από τη σχετική έγκριση που έλαβε απ’ την Εθνική Τράπεζα της Ρουμανίας. Η Barniveld, που ελέγχει το 75% της κοινοπραξίας είναι συμφερόντων της οικογένειας Βαρδινογιάννη και η Duet είναι fund που διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 4 δισ. δολαρίων.

Η κοινοπραξία είχε αναδειχθεί προτιμητέος επενδυτής στο σχετικό διαγωνισμό που διεξήγαγε ο εκκαθαριστής της τράπεζας το καλοκαίρι του 2017 και εκκρεμούσε η τελική απόφαση απ’ την Κεντρική Τράπεζα της χώρας.

«Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη έχει ισχυρή οικονομική δύναμη και εκτεταμένη διεθνή επιχειρηματική εμπειρία. Πιστεύουμε στην προοπτική της τοπικής αγοράς, και είμαστε αποφασισμένοι να αναπτύξουμε την παρουσία μας με ένα διατηρήσιμο τρόπο τα επόμενα χρόνια παράγοντας προστιθέμενη αξία στην τοπική επιχειρηματική κοινότητα», σχολιάζει στον ρουμανικό Τύπο ο Γιώργος Τανισκίδης, εκπρόσωπος του Ομίλου στη Ρουμανία.

Σημειώνεται ότι η κοινοπραξία έχει εξαγοράσει και την Marfin Leasing στη Ρουμανία.

Προσφορά και για την IBG

Την ίδια ώρα η Barniveld Enterprises, του ομίλου Βαρδινογιάννη ετοιμάζεται να καταθέσει και δεσμευτική προσφορά ως το τέλος του μήνα για την απόκτηση της Επενδυτικής Τράπεζας (IBG), για την οποία εξεδήλωσε αρχικό ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται πως για την IBG έχουν εκδηλώσει αρχικό ενδιαφέρον συνολικά 13 επενδυτικά σχήματα και όμιλοι, μεταξύ των οποίων οι Κινέζοι της Fosun, η Farallon Capital Management, η Quest Συμμετοχών του προέδρου του ΣΕΒ κ. Θεόδωρου Φέσσα, και η Praxia Bank (πρώην Credicom). Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να υποβληθούν οι δεσμευτικές προσφορές.

Η Marfin Bank Romania

Η Marfin Bank Romania αποτελούσε θυγατρική της Λαϊκής Τράπεζας της Κύπρου η οποία κατέρρευσε το 2012.

Ο εκκαθαριστής της Λαϊκής μετά τον άκαρπο διαγωνισμό της διετίας 2015-16, ξεκίνησε νέα διαδικασία πώλησης του 99,54% της Marfin Bank Romania στις 8 Μαρτίου του 2017. Στο στάδιο των μη δεσμευτικών προσφορών, το παρών έδωσαν έξι τράπεζες και επενδυτικά σχήματα, μεταξύ των οποίων η κοινοπραξία Duet Private Equity Ltd – Barniveld Enterprises Ltd, η τσεχική Expobank του Ρώσου επιχειρηματία Igor Kim και η Argo Capital Management.

Η Marfin Bank Romania διαθέτει ένα δίκτυο 30 καταστημάτων σε όλη τη Ρουμανία και Ενεργητικό περίπου 2 δισ ρουμανικών λέι (περίπου 490 εκατ. ευρώ). Το 2017 η τράπεζα είχε καθαρά κέρδη 5,7 εκατ. λέι (περίπου 1,22 εκατ. ευρώ).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn