Φτιάχνει ψηφοδέλτια | Πρώτη επιλογή Γκιλίτσης στο ΚΙΝΑΛ

0
123

Σε καταγραφή των ενδιαφερόμενων για τα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής θα προχωρήσουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές ανά τη Χώρα. Προθεσμία έως το τέλος Ιουλίου για τη συγκρότηση των σχετικών λιστών. .

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την αρμόδια Επιτροπή, τις επόμενες μέρες θα σταλεί το σχετικό διαδικαστικό πλαίσιο σε όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές, προκειμένου αυτές με τη σειρά τους να προχωρήσουν στην καταγραφή των ενδιαφερόμενων.

Μάλιστα, όπως τονίζουν στελέχη της Επιτροπής για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, η διαδικασία κατάρτισης των λιστών θα είναι «εξπρές», καθώς αναμένεται να τεθεί ως καταληκτική ημερομηνία το τέλος του Ιουλίου.

Οι διαδικασίες, σημειώνουν τα ίδια στελέχη, θα είναι «σφιχτές», δεδομένου ότι στόχος του Κινήματος Αλλαγής είναι οι υποψήφιοι βουλευτές να βγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κοινωνία.

Στην Κορινθία είναι δεδομένη στο ψηφοδέλτιο η παρουσία του πολύ γνωστού και αγαπητού καρδιολόγου Χρήστου Γκιλίτση, ο οποίος έχει την στήριξη μεγάλου τμήματος τόσο των οργανωμένων στο ΚΙΝΑΛ όσο και κοινωνικών στελεχών του χώρου.