Γ. Πιέτρης | Η Κόρινθος αξίζει ακόμα και θυσίες!

0
567
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Street Life εξασφάλισε μία συνέντευξη απο τον επιχειρηματία Γιώργο Πιέτρη, που θα συζητηθεί γιατί μιλά ανοικτά και απαντά σε ερωτήσεις που έχουν ενδιαφέρον.

Ξεκαθαρίζει ότιΝα  τον ενδιαφέρει η πόλη ανεξάρτητα αν ο ίδιος είναι υποψήφιος ή απλά στηρίξει κάποιο σχήμα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Πιέτρη, πως τολμήσατε να δηλώσετε δημόσια ότι θέλετε να ασχοληθείτε με τον δήμο Κορινθίων, όταν είναι γνωστό ότι οι επιχειρηματίες δεν πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά γιατί αυτό κάνει κακό στην δουλειά τους;
Γ.Π.: Η απόφαση μου είναι μία δυνατή ανάγκη που βγαίνει απο μέσα μου και αφορά την πόλη μου, τους συμπολίτες μου αλλά και το μέλλον των παιδιών μας. Η Κόρινθος από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε την επαγγελματική μας πορεία στάθηκε πάντα κοντά μας και μας στήριξε, ακόμα και όταν κάναμε λαθεμένα επαγγελματικά βήματα ή ακόμα και όταν σαν νέοι δείξαμε και κάποια συμπτώματα αλαζονεία.
Οι συμπατριώτες μας στήριξαν τα μαγαζιά μας αλλά και το σύνολο των επιχειρήσεων μας, οφείλουμε λοιπόν να μην νίπτουμε τα χέρια μας και να πηγαίνουμε με τον νικητή όπως συνήθως γίνεται από τους επιχειρηματίες αλλά να πάρουμε θέση.
Τώρα η Κόρινθος είναι σε περίεργη περίοδο και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σιωπήσει.
Πρώτος εγώ που έχω ταχθεί δημόσια πλέον στην διάθεση ενός νέου και με πολλές ελπίδες υποψηφίου..!
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ναι αλλά, όταν ανακοινώσατε την πρόθεση σας άρχισαν τα δημοσιεύματα και τα κακόηχα σχόλια εναντίον σας, που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις σας.
Γ.Π.: Εχω δεχθεί τα τελευταία χρόνια άπειρες επιθέσεις απο πολλούς, οι οποίες ήταν και άδικες και συκοφαντικές. Μόνο το προπατορικό αμάρτημα δεν μου χρέωσαν σε κάποια περίοδο. Συνηθισμένα προβλήματα στις επιχειρήσεις, έγιναν πέτρες που πέταξαν εναντίον μου άνθρωποι που δεν είχα διαφημιστική σχέση μαζί τους. Στόχευαν εμένα αλλά ήξεραν ότι παίζουν με το ψωμί εκατοντάδων οικογενειών της Κορίνθου.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ηταν όλες άδικες;
Γ.Π.: Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ και από κανένα ότι η κρίση μας γονάτισε και προσπαθήσαμε να μείνουμε όρθιοι. Λαβωμένοι αλλά όρθιοι, για να μπορούμε να πληρώνουμε τους εργαζόμενους μας αλλά και τις υποχρεώσεις μας στο δημόσιο και σε ιδιώτες. Κάναμε αγώνα επιβίωσης με άγριες συνθήκες.
Παλέψαμε, αρχίσαμε από την αρχή ουσιαστικά, δουλέψαμε πολύ και σήμερα κοιτάμε ένα καλύτερο μέλλον.
Αυτή την στιγμή δουλεύουν μαζί μας περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι που είναι όλοι από την Κορινθία και δηλώνουν χαρούμενοι για την συνεργασία μας.
Προσπαθούμε κάθε μέρα μέσα σε αυτό το άθλιο επιχειρηματικό περιβάλλον να είναι ασφαλείς μαζί μας 200 οικογένειες και δόξα τον Θεό το καταφέρνουμε.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί πρέπει να αλλάξει η δημοτική αρχή στην Κόρινθο;
Γ.Π.: Τα 13 χρόνια είναι πολλά και εδώ και καιρό έχουν φανεί τα σημάδια της κούρασης και απο την δημοτική αρχή αλλά και στην κοινωνία που θέλει μία νέα πορεία της πόλης, χωρίς να αμαυρώνει όμως την προσφορά των προηγούμενων διοικήσεων.
Έχει αλλάξει η πόλη, έχει αλλάξει πολύ η κοινωνία και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ζητά αλλαγή.Καλώς ή κακώς αφού το θέλουν οι Κορίνθιοι έτσι πρέπει να γίνει.
Νομίζω ότι ο δήμαρχος κ.Πνευματικός θα διευκόλυνε τους συμπατριώτες του αν μετά από 20 χρόνια αποσυρόταν και απολάμβανε την αγάπη των Κορινθίων. Έχει κάνει όμως άλλη επιλογή, ακόμα και κόντρα στους φίλους του και για χρόνια συνεργάτες του.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα μας πείτε το όνομα του υποψηφίου δημάρχου με τον οποίο θα δώσετε κοινό αγώνα στις εκλογές του 2019.
Γ.Π.: Εγώ έχω τεθεί στην διάθεση της πόλης  εδώ και καιρό. Είναι αρχηγός όμως και αυτός θα αποφασίσει αν του είμαι χρήσιμος. Αν θεωρήσει ότι μπορώ να τον βοηθήσω αποτελεσματικά θα το ανακοινώσει ο ίδιος όπως είναι η τάξη.
Εγώ είμαι διατεθειμένος να προσφέρω στην πόλη μου και περιμένω.
Δηλώνω όμως ότι είναι ένας υποψήφιος που μόνο καλά λόγια ακούς για αυτόν.
Ελπίζω ότι σύντομα θα λυθεί αυτός ο “γρίφος” και μάλιστα δημιουργικά..!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn