ΕΛ.ΚΑ και Fulgor ανέλαβαν έργο για τη β’ φάση της διασύνδεσης των Κυκλάδων

0
92
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs
Η ένωση των οικονομικών φορέων της Cablel® Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. και της 100% θυγατρικής της Fulgor Α.Ε., επιλέχθηκε ως προμηθευτής του ΑΔΜΗΕ, του Ελληνικού Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, για έργο «με το κλειδί στο χέρι» αξίας περίπου 40 εκατ. ευρώ για την προμήθεια συστήματος υποβρυχίων καλωδίων υψηλής τάσης, με σκοπό τη διασύνδεση των νήσων Πάρος – Νάξος και Νάξος – Μύκονος με το χερσαίο δίκτυο υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ στην ηπειρωτική χώρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ένωση των οικονομικών φορέων Cablel® Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. – Fulgor Α.Ε. θα αναλάβει τον σχεδιασμό, την παραγωγή, την τοποθέτηση, την προστασία, τις εργασίες τερματισμού και τη δοκιμή περίπου 52 χλμ. τριπολικών, μονωμένων XLPE, υποβρυχίων καλωδίων εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) 150 kV, στα οποία θα περιλαμβάνεται και οπτικό καλώδιο 24 ινών.

Η εκτέλεση του έργου αναμένεται να ξεκινήσει το 2018. Τα υποβρύχια καλώδια θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Fulgor στο Σουσάκι Κορινθίας, όπου οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός επιτρέπουν την παραγωγή και δοκιμή σε συνεχές μήκος των μακρύτερων υποβρυχίων καλωδίων παγκοσμίως.

Η διασύνδεση των Κυκλάδων με το Ελληνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη για την ενδυνάμωση της νησιωτικής οικονομίας, συμβάλλοντας τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και της αύξησης της βάσης ισχύος των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όσο και μέσω της ενεργειακής θωράκισης του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων.

Η ανάθεση αυτού του απαιτητικού έργου υπογραμμίζει την ηγετική θέση της Cablel® Ελληνικά Καλώδια και της θυγατρικής της Fulgor στην αγορά παραγωγής υποβρυχίων καλωδίων και στη διεθνή υπεράκτια βιομηχανία ενέργειας.

Επιπλέον, επιβεβαιώνει την ικανότητά τους να επιτύχουν οικονομικά αποδοτικές, αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και να εκτελέσουν με επιτυχία σύνθετα έργα «με το κλειδί στο χέρι».

Τα τελευταία χρόνια, η Ελληνικά Καλώδια έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικά πρωτοποριακών λύσεων καλωδίωσης και τεχνογνωσίας από υποβρύχια καλώδια υψηλής έως υπερυψηλής τάσης καθώς και υποβρύχια καλώδια οπτικών ινών.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn