Στις 9 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

Στη διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

«Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού (“από …% έως …%”). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό», υπογραμμίζει ο ΕΣΘ.

Τονίζει, δε, ότι, «ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οι πρακτικές επικοινωνίας μείωσης της τιμής διενεργούνται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα και προαιρετικά σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα».

Ο ΕΣΘ σημειώνει, επίσης, ότι, η διενέργεια εκπτώσεων είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε επιχείρησης και υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρου 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 (προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα).

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn