Ο εγκέφαλος «νικά» τον θάνατο!

0
30
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Σύμφωνα με Βρετανό γιατρό, ο ανθρώπινος νους μπορεί να επιταχύνει ή να καθυστερήσει το μοιραίο

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί κατά κάποιον τρόπο να νικήσει τον θάνατο και ουσιαστικά να καθορίσει τη στιγμή που θα πεθάνει κανείς, υποστηρίζει καταξιωμένος Βρετανός γιατρός.

Ο δρ Μαξ Πέμπερτον, αναλύοντας προϋπάρχουσες έρευνες αλλά και βασιζόμενος στην προσωπική του εμπειρία ως γιατρός, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο εγκέφαλος μπορεί να καθυστερήσει ή να επιταχύνει την έλευση του θανάτου σε περίπτωση που ο ασθενής το επιθυμεί διακαώς.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Daily Mail», ο Πέμπερτον αναφέρεται σε έρευνες που έγιναν σε πιστούς διαφόρων θρησκειών. Ειδικότερα, παρατηρήθηκε ότι οι χριστιανοί είχαν λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι μουσουλμάνοι κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού και οι Εβραίοι τα Σάββατα ή την Ημέρα της Εξιλέωσης, που είναι η σημαντικότερη θρησκευτική γιορτή τους. Είναι σαν να καθυστερούν τον θάνατό τους για να ζήσουν την τόσο σημαντική ημέρα της θρησκείας τους, σύμφωνα με τον Πέμπερτον.

Ο ίδιος είχε πάμπολλα περιστατικά ασθενών που έμοιαζε να «επιβάλλονται» στον θάνατο. Η 84χρονη Οντρεϊ Χάινς από το Νόρφολκ έπασχε από άνοια και πέθανε από φυσιολογικά αίτια. Λίγες ώρες αργότερα, ο 87χρονος σύζυγός της Ρόι, ο οποίος ήταν απολύτως υγιής, πέθανε ξαφνικά. «Ηταν σαν να μην ήθελε να ζήσει σε έναν κόσμο στον οποίο δεν θα υπήρχε η Οντρεϊ» σχολιάζει ο γιατρός.

Ο Πέμπερτον αναφέρει και την περίπτωση ηλικιωμένου ο οποίος ήταν στα τελευταία του. Οι γιατροί ενημέρωσαν τον γιο του, που βρισκόταν περίπου 650 χιλιόμετρα μακριά, ωστόσο όλα έδειχναν ότι δεν θα τον προλάβαινε ζωντανό.

Κι όμως, ο ηλικιωμένος έμεινε ζωντανός όλη τη νύχτα, μέχρι που έφτασε ο γιος του και, αφού του έπιασε το χέρι, ξεψύχησε.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn