Καλλιάνος | Σε ποιες περιοχές θα βρέχει το Σαββατοκύριακο

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Για έντονη κακοκαιρία με μπόρες, ισχυρές καταιγίδες και κατά τόπους έντονες χαλαζοπτώσεις κάνει λόγο ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, εφιστώντας ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ημέρες καθώς η κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα θα έχει ως αποτέλεσμα έντονα και ισχυρά φαινόμενα.

Κακοκαιρία από σήμερα, Παρασκευή

Η έναρξη της καλοκαιρινής κακοκαιρίας θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή και πρώτα από τα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα Επτάνησα, στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου (με έμφαση στα κεντροδυτικά τμήματα), στην κεντρική και δυτική Στερεά, στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στη Θράκη τα φαινόμενα θα είναι πιο εξασθενημένα σε σχέση με τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής και στη συνέχεια, λίγες τοπικές μπόρες θα εκδηλωθούν και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς, της κεντρικής και βόρειας Εύβοιας αλλά και της δυτικής Κρήτης.

Στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου ο καιρός θα είναι καλύτερος με μεγαλύτερα διαστήματα σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 32°C σχεδόν σε καμία περιοχή της χώρας. Οι άνεμοι δεν θα προκαλέσουν κανένα πρόβλημα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Κακοκαιρία και το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Κατά διαστήματα ο καιρός θα είναι πολύ άστατος, τόσο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά όσο και στις περισσότερες περιοχές του Αιγαίου. Κατά τόπους τα φαινόμενα θα έχουν ιδιαίτερη δυναμική και πιθανότατα θα εκδηλωθούν ακόμη και ισχυρές χαλαζοπτώσεις σε τοπικό επίπεδο κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και δεν θα ξεπεράσει σε καμία περιοχή της χώρας τους 28-29°C και τοπικά τους 30°C ακόμη και στις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές. Οι άνεμοι δεν θα προκαλέσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες μιας και η ένταση τους, ως μέγιστες ριπές, δεν θα ξεπεράσουν τα 5-6 μποφόρ και αυτό στα νοτιότερα τμήματα του Αιγαίου.

Βροχές και καταιγίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από τις βροχές και τις καταιγίδες θα επηρεαστούν οι περισσότερες περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα τα ηπειρωτικά τμήματα. Έτσι, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες μέσα στο Σαββατοκύριακο (στη Θεσσαλονίκη θα βρέξει και την Παρασκευή) οι οποίες φαίνεται ότι θα έχουν κάποια δυναμική ιδιαίτερα από το μεσημέρι μέχρι και το απόγευμα.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn