Επεσαν τελικα οι υπογραφές για τα σκουπίδια στην Πελοπόννησο!

0
12
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μεγάλη και ιστορική στιγμή για την Πελοπόννησο» χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την υπογραφή του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, σημειώνοντας ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου απέδειξε ότι αποτελεί τον εγγυητή του μεγαλύτερου έργου στη χώρα αυτή τη στιγμή».

Ο κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της υπογραφής της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα και του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου κ. Σταύρου Αργειτάκου, τόνισε ακόμη ότι με το έργο αυτό «εκπέμπουμε το συμβολισμό ότι με πείσμα, δουλειά, σχέδιο και πίστη στις δυνάμεις μας μπορεί η χώρα να βρει το βηματισμό της».

«Λύνουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα της Πελοποννήσου και ανοίγουμε νέα οικονομία για τη χώρα»

«Απαλλάσσουμε την Πελοπόννησο από το μεγαλύτερο πρόβλημά της και ανοίγουμε μια νέα οικονομία που έχει ανταποδοτικότητα στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία» τόνισε ακολούθως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι «αποδείξαμε την εμπιστοσύνη μας στις ελληνικές τεχνικές εταιρείες, οι οποίες αποτελούν τον κύριο φορέα αυτής της προσπάθειας και οι οποίες βελτίωσαν κατά πολύ την ανταγωνιστικότητά τους στη διεθνή αγορά».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ευχαρίστησε επίσης για το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα τον Υφυπουργό κ. Πιτσιόρλα, γιατί εξαρχής πίστεψε το έργο, όλες τις Κυβερνήσεις που το διαχειρίστηκαν, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου από το 2011 μέχρι σήμερα, τους Δήμους, την ανάδοχο εταιρεία και τους πολίτες.

Ο κ. Τατούλης εξήρε ιδιαίτερα για την καθοριστική τους συμβολή στο έργο τον Ειδικό Γραμματέα Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα κ. Νικόλαο Μαντζιούφα, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίαζε στο εξωτερικό και τον Επαμεινώνδα Τολέρη, στέλεχος του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή και υπήρξε μεγάλη απώλεια για τη χώρα.

«Επιβάλλεται η συνεννόηση και η συνεργασία των διαφορετικών κόσμων»

Ο κ. Τατούλης στο κλείσιμο της τοποθέτησής του τόνισε ότι το έργο των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου απέδειξε στην πράξη ότι «μπορεί να είμαστε από δύο διαφορετικούς κόσμους, επιβάλλεται ωστόσο για το συμφέρον των πολιτών να επιτύχουμε τη συνεννόηση, τις συνεργασίες και την αύξηση της αποτελεσματικότητας».

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλας από την πλευρά του χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική τη στιγμή της υπογραφής της σύμβασης και τιμή για τον ίδιο να εκπροσωπεί την Ελληνική Κυβέρνηση.

«Νέα αντίληψη για τη χώρα οι ΣΔΙΤ»

«Η απόφαση είναι σωστή και είμαι πεπεισμένος ότι η υλοποίηση του έργου θα δικαιώσει τις προσδοκίες» τόνισε ο κ. Πιτσιόρλας και σημείωσε ότι οι ΣΔΙΤ αποτελούν νέα αντίληψη που θα εμπεδωθεί, γιατί η μέχρι τώρα εμπειρία έδειξε ότι τα έργα γίνονται χωρίς υπερβάσεις σε χρόνο και προϋπολογισμό και είναι πλήρως λειτουργικά και σύγχρονα.
Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης δήλωσε ακόμη ότι το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων θα βελτιώσει τη θέση της Πελοποννήσου στη χώρα και θα ενισχύσει την αναπτυξιακή πορεία την οποία ακολουθεί.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn