Δημοτική αγορά | Και απόψε αυτοσχεδιάζουν…!

0
73
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Eίναι η πολλοστή φορά που η Δημοτική αγορά της Κορίνθου, έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο, ως θέμα.
Μιλάμε πάντα για την αξιοποίηση της.
Κάθε φορά μία νέα ιδέα μοιάζει να είναι η καλύτερη μέχρι να αποδειχθεί λίγο αργότερα ότι ήταν μία ιδέα πρόχειρη που έμεινε στα χαρτιά και τις αποφάσεις.
Και σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, οι σύμβουλοι θα κληθούν να αποφασίσουν για την νέα άποψη του δημάρχου κ.Πνευματικού, που κατέληξε μετά απο 10 χρόνια αναζητήσεων στην άποψη ότι πρέπει εκεί να μεταφερθούν δημοτικές υπηρεσίες.
Η ΜΟΝΗ υπηρεσία που θα μπορούσε να μεταφερθεί απο το τέρμα της Αδειμάντου είναι η υπηρεσία καθαριότητας αλλά κάτι τέτοιο θα είχε το στοιχείο του παραλογισμού.
Ολα αυτά τα χρόνια η μόνη βατή πρόταση που και αυτή απέτυχε ήταν η παραχωρησή της σε ιδιώτη, για να την αναδείξει και να την αξιοποιήσει επαγγελματικά.
Ατύχησε όμως λόγω του υψηλού ενοικίου και με δεδομένο ότι ο ιδιώτης πρέπει να βάλει απο την τσέπη του 400-500.000 ευρώ για να μπορεί να την κάνει εκμεταλλεύσιμη.
Η δημοτική αγορά επανέρχεται στο συμβούλιο λόγω του άγχους των εκλογών.
Ο αυτοσχεδιασμός των δημοτικών συμβούλων θα ακολουθήσει αυτόν του δημάρχου, που πάλι έχει πεισθεί ότι είναι η καλύτερη πρόταση και η καλύτερη ιδέα μέχρι…να εμφανιστεί μία άλλη νέα πρόταση και να μένει η αγορά έρημη και κλειστή στο διηνεκές…!
Με αυτά και με αυτά κλείσαμε 10 χρόνια ζυμώσεων…!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn