Οι θέσεις του συνδυασμού “Ενωτικό Κορινθιακό Αστυνομικό Μέτωπο”

0
48
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ “ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ” (Ε.Κ.Α.Μ) ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗΝ 10.6.2018

Την ερχόμενη Κυριακή στις 10 Ιουνίου 2018, όλοι οι Αστυνομικοί του Νομού μας καλούμαστε να επιτελέσουμε το Ιερό καθήκον μας και να προσέλθουμε στις κάλπες για να αναδείξουμε, τους ικανότερους και μαχητικότερους που θα ηγηθούν του Πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού μας Οργάνου, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας.
Το ψηφοδέλτιό μας, με το οποίο προσδοκούμε να ηγηθούμε στον κοινό για όλους τους αστυνομικούς αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας και την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα που μας απασχολούν, απαρτίζει μια «παρέα» νέων και μορφωμένων ανθρώπων, αφού οι περισσότεροι έχουμε εισαχθεί στο Σώμα με τη μέθοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων, χωρίς να λείπουν όμως οι παλιότεροι οι οποίοι, βάζουν παρακαταθήκη την εμπειρία τους στην πολυετή πορεία των αγώνων της Ένωσης.
Νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά και περίσσιο κουράγιο για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο της εκπροσώπησης μιας τόσο καλά δομημένης οικογένειας όπως αυτή των Αστυνομικών, που παλεύουν καθημερινά, αν μή τι άλλο, για την εμπαίδωση του αισθήματος Ασφάλειας του τόπου.
 Ο συνδυασμός με την ονομασία «Ενωτικό Κορινθιακό Αστυνομικό Μέτωπο» (Ε.Κ.Α.Μ.), απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους Αστυνομικούς μέλη της Ένωσης που υπηρετούν στο Νομό και θα το απαρτίζουν αξιόλογα στελέχη όπως: Βλαχοπάνος Χρήστος, Γιαννακά Μαρία, Δαλμάκης Διονύσης, Καλυβιώτης Νίκος, Κατσαΐτης Αντώνης, Κιούσης Ανδρέας, Κοζαΐτης Γιώργος, Κολοκούρης Παναγιώτης, Λιάκος Δημήτρης, Λιάκος Βαγγέλης, Μερενίδης Μπάμπης, Μιχαλόπουλος Θανάσης, Σάρλος Στάθης, Σκόνδρας Δημήτρης, Τζεμπετζής Χρήστος, Τρίμης Παναγιώτης και Χουρσαλάς Αντώνης.
Έμβλημά μας είναι η γροθιά που συμβολίζει το συνεχή αγώνα μας και ο ζυγός για τα δίκαια αιτήματά μας.
Έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα δράσεων για την επόμενη μέρα της Ένωσης που έχουν σαν σκοπό να την πάνε πολλά βήματα μπροστά και να την βγάλουν και πάλι στο προσκήνιο αναδεικνύοντας τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο τα σημαντικότερα από τα προβλήματα και δεσμεόμαστε ότι θα το ακολουθήσουμε και θα το υπηρετήσουμε μέχρι τέλους, ενώ ταυτόχρονα είμαστε και θα είμαστε ανοιχτοί σε νέες και ρηξικέλευστες προτάσεις που θα έχουν τον ίδιο στόχο. Πρώτιστη ανάγκη για μας θεωρείται η προάσπιση των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των αστυνομικών στον εργασιακό τους τομέα, καθώς και η καταγγελία των «κακώς κείμενων», όποτε αυτά προκύπτουν.
Επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην καθ’ οιονδήποτε τρόπο στήριξη των συναδέλφων μας που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και μέσα από διάλογο και συλλογικότητα βρίσκουμε τρόπους με τους οποίους θα το πετύχουμε.
Ακόμα μας απασχολούν έντονα προβλήματα που «χρονίζουν», στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας και έχουν να κάνουν με τα κτίρια που στεγάζονται οι υπηρεσίες μας, τα πεπαλαιωμένα περιπολικά και πλήθως άλλων αναγκών, για τα οποία έχουμε ξεχωριστά για το καθένα προτάσεις για λύσεις.
Πέρα από αυτό, σκοπός μας είναι να συσφίξουμε τις σχέσεις των συναδέλφων διοργανώνοντας εκδηλώσεις και διάφορες δράσεις προς το σκοπό αυτό.
Θεωρούμε δε πολύ σημαντική τη συμμετοχή στα κοινά, γι αυτό και καλούμε με την ευκαιρία όλους τους συναδέλφους να δώσουν το παρών και να επιτελέσουν το καθήκον του «εκλέγειν» στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Ένωσής μας. Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι, στα τελευταία χρόνια της κρίσης που οι αξίες όπως αυτή του συνδικαλισμού έχουν αρχίσει να φθίνουν, είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε δυναμικά αυτά που μας ανήκουν και που κάποια απ΄αυτά, θα έπρεπε η Πολιτεία να είχε ήδη ικανοποιήσει.
 Για τους λόγους αυτούς ζητούμε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 να στηρίξετε με την ψήφο σας την προσπάθειά μας αυτή, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όλα όσα ονειρευτήκαμε για σας και για την Ένωσή μας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ-ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ:

1. Προσπάθεια για παρουσία της Ένωσης στις συγκεντρώσεις προσωπικού των Τμημάτων.
 2. Δυναμική παρέμβαση στις άδικες και εκδικητικές αποσπάσεις – μεταθέσεις, υποβολή προτάσεων για την αντιμετώπιση εκτάκτων Υπηρεσιακών Αναγκών.
3. Μόνιμη παρακολούθηση και άμεση παρέμβαση σε φλέγοντα ζητήματα όπως το Κτιριακό, η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η παλαιότητα των περιπολικών οχημάτων κ.α., με υποβολή εμπεριστατωμένων και βιώσιμων προτάσεων στους αρμόδιους φορείς, καθώς και κοινοποίηση αυτών στα ΜΜΕ.
 4. Άμεση ενημέρωση των μελών για τις εξελίξεις στα φλέγοντα ζητήματα της μισθοδοσίας, του βαθμολογίου, του συνταξιοδοτικού που μας απασχολούν και πραγματοποίηση ημερίδων και δράσεων προς το σκοπό αυτό.
5. Προσπάθεια για την αναβάθμιση και κατ’ επέκταση τη στελέχωση μέσω της αύξησης των οργανικών τους θέσεων υπηρεσιών όπως του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. σε επίπεδο Α.Τ. και του Τμήματος Ασφαλείας σε Υποδιεύθυνση, καθώς και για τη δημιουργία Υπηρεσίας αστυνόμευσης της Ανατολικής Κορινθίας.
6. Δημιουργία Ταμείου Αρωγής συναδέλφων, τα έσοδα του οποίου θα προέρχονται από εκδηλώσεις, χορηγίες και ένα μέρος από τις εισφορές των μελών.
7. Μόνιμη συνεργασία του Δ.Σ. με δικηγόρο της περιοχής σαν επιστημονικού συνεργάτη της Ένωσης.
8. Κατάργηση της πληρωμής του κινητού τηλεφώνου του προέδρου της Ένωσης με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση συνολικού ποσού 1100€ περίπου στο βάθος της τριετίας.
9. Πραγματοποίηση κοινωνικών εκδηλώσεων (χοροί, εκδρομές, εκδηλώσεις για τα παιδιά), με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου μας και τη σύσφιξη των σχέσεων των συναδέλφων.
10. Συνέχιση και μονιμοποίηση της οικονομικής στήριξης των συναδέλφων που εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α.).
11. Προσπάθεια για την άμεση επίτευξη συνολικού συμβολαίου Ασφάλειας ζωής – υγείας, ατυχημάτων, οικίας, οχήματος για τα μέλη και τις οικογένειές τους.
12. Ενημέρωση μελών μας σχετικά με Λ.Α.Μ.Δ.Ε..Α και παροχές του ταμείου αυτού.
13. Εκσυγχρονισμός του Καταστατικού της Ένωσης σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών και τη δημιουργία Ομάδων Εργασίας στις κατά τόπους Δ/σεις Αξ/κων για την έγκαιρη γνώση και αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν.
14. Έκδοση κάρτας μέλους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κορινθίας με την επίδειξη της οποίας τα μέλη θα τυγχάνουν οικονομικών εκπτώσεων σε προϊόντα και παροχές υπηρεσιών ανά το νομό.
15. Μέσω της σελίδας της Ένωσης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θα ενημερώνονται έγκαιρα άπαντα τα μέλη για τα επικείμενα Διοικητικά Συμβούλια, προκειμένου να θέτουν θέματα προς συζήτηση – επίλυση και παροχή δυνατότητας παρακολούθησης αυτών.
16. Άμεση ενημέρωση για όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ μέσω της σελίδας της ένωσής μας.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ¨”ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.Κ.Α.Μ)

Πηγή: anassa-police.blogspot.com

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn