Και ο Καλλίρης άδειασε εντυπωσιακά τον Πέτρο Τατούλη;;;;;

0
20
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μετά το «άδειασμα» στον Πέτρο Τατούλη και επίσημα από τη ΝΔ σύμβουλοι της παράταξής του έβγαλαν ανακοίνωση μετά τη 1 τα μεσάνυχτα για την ακρίβεια στη 1:12 για να δηλώσουν γενικά ότι είναι και… με τους δύο. Και με τον περιφερειάρχη και με τη ΝΔ…
Ομως όπως θα δείε παρακάτω απο τις υπογραφές λείπει αυτή του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Πελοπίδα Καλλίρη, ο οποίος προφανώς δεν θέλησε να ξαναπαίξει το ίδιο γνωστό και βαρετό κόλπο του Πέτρου Τατούλη, ο οποίος μόλις στριμώχνεται πολιτικά βάζει τους έμμισθους συνεργάτες του να υπογράφουν επιστολής στήριξης του…!!!!

Αναλυτικά:
“Στηρίζουμε τον Περιφερειάρχη όσο στηρίζουμε και την ηγεσία της ΝΔ”
Έχοντας ως προσωπικές παρακαταθήκες τους πολυετείς αγώνες για την παράταξη της ΝΔ, και συμμεριζόμενοι απόλυτα τις αρχές και τις αξίες της, που αποτελούν τη βάση για ένα ρεαλιστικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, και με βαθιά την πίστη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αυριανός πρωθυπουργός μπορεί να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο έργο, δηλώνουμε απερίφραστα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε στελέχη πρώτης γραμμής για τη ΝΔ στην Πελοπόννησο. Στελέχη που εγγυόμαστε ταυτόχρονα τον άρρηκτο δεσμό του κόμματος με την κοινωνία, με την οποία βρισκόμαστε σε διαρκή, ειλικρινή και έντιμη σχέση.
Δηλώνουμε ταυτόχρονα ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αυτοδιοικητική μας παράταξη, την «Νέα Πελοπόννησο», της οποίας είμαστε εκλεγμένοι κι εκλεγμένες σύμβουλοι και Αντιπεριφερειάρχες, και με την οποία συστρατευθήκαμε στη βάση αρχών και σχεδίων που δημιουργούν συνθήκες ευημερίας και προόδου για όλη την Πελοπόννησο αλλά και για κάθε χωριό, πόλη και επαρχία που εκπροσωπούμε ο καθένας από εμάς.
Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και ο ειλικρινής διάλογος στην πολιτική δημιουργούν εκείνη την συνθήκη εντιμότητας που δένει όλους εμάς με την ηγεσία της παράταξης. Τόσο της κομματικής μας, όσο και της αυτοδιοικητικής μας. Στηρίζουμε το έργο μας στην Πελοπόννησο υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη μας Πέτρου Τατούλη, όσο στηρίζουμε με το έργο μας την ηγεσία της ΝΔ.

Η παράταξη είμαστε όλοι μαζί και όχι αυτοί ή εμείς. Η τακτική του διχασμού δεν χωρά στη παράταξη της ΝΔ.

Στην Πελοπόννησο είμαστε όλοι μαζί. Και ας μην το αγνοεί κανείς αυτό.
Τζανετέα Ντία – Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας,
Παναγιωτοπούλου Ελένη – Αντιπεριφερειάρχης και μέλος ΔΣ ΕΝ.Π.Ε.,
Γκίκας Αθανάσιος – Αντιπεριφερειάρχης,
Μπούζα Αντωνία – Αντιπεριφερειάρχης,
Γκούνης Αποστόλης – Περιφερειακός Σύμβουλος,
Καρράς Παναγιώτης – Περιφερειακός Σύμβουλος,
Κατσίρης Γιάννης – Περιφερειακός Σύμβουλος,
Παπαφωτίου Απόστολος – πρώην Αντιπεριφερειάρχης – Περιφερειακός Σύμβουλος,
Πετρίτσης Γεώργιος – Περιφερειακός Σύμβουλος,
Πισιμίσης Αθανάσιος – Περιφερειακός Σύμβουλος,
Σιδέρης Βασίλης – πρώην Αντιπεριφερειάρχης – Περιφερειακός Σύμβουλος

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn