Σεξ | Αυτές είναι οι 4 καθημερινές συνήθειες που σκοτώνουν τη σεξουαλική ζωή

0
46
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Κι όμως! Η σεξουαλική μας ζωή δεν επηρεάζεται μόνο από την ψυχολογία ή από την υγεία. Μπορεί να επηρεαστεί και από άλλους παράγοντες όπως είναι για παράδειγμα οι δικές μας, μικρές, καθημερινές συνήθειες. Αυτό τουλάχιστον έδειξε μια νέα έρευνα
Ποιες είναι λοιπόν αυτές οι συνήθειες που μπορούν να επηρεάσουν την σεξουαλική μας ζωή;

Ο ύπνος:

Αν εσύ και ο σύντροφός σου δεν κάνετε τόσο συχνά σεξ, ρίξε μια ματιά στα ωράρια ύπνου που συμπληρώνεται τον τελευταίο καιρό. Η έλλειψη ξεκούρασης πέραν του ότι συμβάλλει στην εξάντλησή σας –και ποιος κάνει σεξ μες την κούραση;- δημιουργεί νεύρα και κατά συνέπεια προστριβές γεγονός που σας απομακρύνει από τις νύχτες πάθους.

Η γυμναστική:

Δουλεύεις σε γραφείο, κάθεσαι όλη μέρα και φυσικά δεν έχεις καμία διάθεση για γυμναστική όταν γυρνάς σπίτι. Όμως, η άσκηση μπορεί να αυξήσει τον συνολικό όγκο του αίματος που κυκλοφορεί στο σώμα, την ικανότητα των αιμοσφαιρίων να μεταφέρουν οξυγόνο, την αιμάτωση των διαφόρων οργάνων (συμπεριλαμβανομένων των γεννητικών) και τα επίπεδα της τεστοστερόνης. Γυμναστική = σεξουαλική διέγερση λοιπόν.

Το κινητό:

Κι όμως, αυτή η συνήθεια που σε συνοδεύει ακόμα και στο κρεβάτι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες που επηρεάζουν τη σεξουαλική σου ζωή. Πέραν του ότι αυξάνει τα επίπεδα του στρες, το φαινομενικά αθώο «χάζεμα» στα social media σε απομακρύνει από το σύντροφό σου που αν δεν το έχει κάνει ακόμα, είναι θέμα χρόνου να απηυδήσει με την βραδινή σου συνήθεια.

Τρως πολύ αργά:

Είτε γιατί δεν έχεις χρόνο είτε γιατί δεν πεινάς νωρίτερα, τρως το βραδινό σου πολύ αργά με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η λειτουργία της πέψης. Είπαμε, νηστικό αρκούδι δε χορεύει αλλά και χορτάτο δε μπορεί και να θέλει να χορέψει. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Πηγή: healthview.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn