Η δίαιτα της… χούφτας είναι εύκολη, υγιεινή και κάνει θραύση

0
116
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η διατροφολόγος και δημιουργός της Scandi Sense Diet,  Σούζι Γουένγκελ αποκάλυψε πως με τη συγκεκριμένη διατροφή έχασε 38 κιλά σε 10 μήνες
Έχετε βαρεθεί τις δίαιτες και τις υποσχέσεις που δίνουν οι δημιουργοί τους για σίγουρη και γρήγορη απώλεια κιλών; Αν είστε λοιπόν από εκείνους ή εκείνες που θέλουν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά μια Δανέζα διατροφολόγος έχει βρει την πιο εύκολη, αποτελεσματική και χωρίς ζυγαριές και μετρήσεις δίαιτα. Αυτό που χρειάζεται είναι η χούφτα σας με την οποία θα μετράτε τις ποσότητες των τροφών που θα καταναλώνετε.

Η δημιουργός της ονομάζεται Σούζι Γουένγκελ είναι 39 ετών, μητέρα 5 παιδιών, διατροφολόγος και Διευθύνων Σύμβουλος σε εταιρία βιοτεχνολογίας και με την διατροφή που εφάρμοσε κατάφερε να χάσει 38 ολόκληρα κιλά μόλις σε 10 μήνες.

Ποια είναι η Scandi Sense Diet
Η δίαιτά της ονομάζεται Scandi Sense Diet και ουσιαστικά δείχνει τον τρόπο για το πώς θα χάσουμε κιλά χωρίς να στερηθούμε καμία πηγή θρεπτικών συστατικών. Η φιλοσοφία είναι απλή καθώς κάθε γεύμα στην συγκεκριμένη δίαιτα αποτελείται από τέσσερις χούφτες με φαγητό. Η μέθοδός της έχει ήδη διαδοθεί σε όλη την Δανία με αποτέλεσμα η ίδια να γράψει ένα βιβλίο με τη συγκεκριμένη διατροφή. Το βιβλίο αγοράζεται μανιωδώς και στη Βρετανία, ενώ έχει ήδη μεταφραστεί σε 8 γλώσσες. Η Σούζι όπως η ίδια αποκαλύπτει πριν ξεκινήσει τη συγκεκριμένη διατροφή, ένιωθε διαρκώς κουρασμένη, είχε ταχυπαλμίες, αλλεργίες και υπέφερε από λοιμώξεις. Στην προσπάθειά της να βρει μια ισορροπημένη διατροφή που θα την απάλλασε από τα πολλά περιττά κιλά σχεδίασε ένα απλό σχέδιο βασισμένο στο φαγητό που μπορεί να μετρήσει κάποιος μόνο με την χούφτα του.

«Θα χρησιμοποιήσετε τις παλάμες των χεριών σας για να μετρήσετε την ποσότητα φαγητού που πρέπει να φάτε σε κάθε γεύμα », εξήγησε συμπληρώνοντας πως «μπορείτε να φάτε έως και τέσσερις χούφτες τροφής για κάθε γεύμα». Επειδή το μέγεθος της παλάμης σχετίζεται συχνά με το πως έχουμε «κατασκευαστεί», δηλαδή το ύψος και το βάρος μας, η συγκεκριμένη μέθοδος μέτρησης θα βοηθήσει τις γυναίκες να μην ξεπερνούν τις 1.500 θερμίδες την ημέρα και τους άνδρες τις 2.000. Αν τα φαγητά  προετοιμάζονται σύμφωνα με τις αρχές τις δίαιτας, τότε κάποιος μπορεί να χάσει κατά μέσο όρο 400 μέχρι και 800 γραμμάρια την εβδομάδα.

Ενδεικτικά ένα γεύμα με τέσσερις χούφτες

Χούφτα 1 και 2: Λαχανικά και σαλάτες
Από διάφορα λαχανικά και πράσινες σαλάτες παίρνουμε την ποσότητα του καλού υδατάνθρακα που χρειαζόμαστε. Για ένα γεύμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο χούφτες.

Χούφτα 3: Πρωτεΐνη
Κρέας, κοτόπουλο, αβγά, οστρακοειδή, τυρί χαμηλών λιπαρών και όσπρια είναι οι πρωτεΐνες που πρέπει να αποτελούνται τα γεύματα. Η συγκεκριμένη χούφτα πρέπει να περιλαμβάνεται σε τουλάχιστον δύο με τρία γεύματά σας καθημερινά. Επεξεργασμένες πρωτεΐνες όπως το ζαμπόν, το σαλάμι και το μπέικον πρέπει να είναι περιορισμένες.

Χούφτα 4
Ψωμί, δημητριακά, ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες, φρούτα και μούρα. Αν θέλετε να την αντικαταστήσετε, μπορείτε να φάτε ακόμη μία χούφτα με λαχανικά ή μισή χούφτα με πρωτεΐνη.


Το λίπος και οι ποστότητες που επιτρέπονται

Όσον αφορά το λίπος που έχει πολλές θερμίδες επιτρέπεται να καταναλώνετε 1-3 κουταλιές σούπας σε κάθε γεύμα. Αυτό περιλαμβάνει προϊόντα όπως το ελαιόλαδο, τα καρύδια, τη μαγιονέζα, τη σάλτσα από ταρτάρ, το αβοκάντο, το πέστο, καθώς και το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος, το λιπαρό τυρί και τη μαύρη σοκολάτα. Οσον αφορά το βούτυρο, το λάδι και τη μαγιονέζα, τότε η δίαιτα συστήνει να καταναλώνετε ένα κουταλάκι από αυτά (ενώ στα υπόλοιπα τρία).

Το διατροφικό πλάνο της Σούζι Γουένγκελ περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες τροφίμων ακόμα και τις λιχουδιές. Έτσι λοιπόν προβλέπεται:

Για τα Γαλακτοκομικά
Μπορείτε να φάτε ή να πιείτε έως και 300 ml γαλακτοκομικών προϊόντων την ημέρα συν τα παραπάνω. Ωστόσο αυτά τα 300 ml πρέπει να έχουν περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 3,5% ή περιεκτικότητα μέχρι 5γρ. σάκχαρα ανά 100 γραμμάρια προϊόντος.

Αναψυκτικά, αλκοόλ
Αρχικά πρέπει να πίνετε 1-1½ λίτρα νερό την ημέρα. Δεν υπάρχει περιορισμός στον μαύρο καφέ, το μαύρο τσάι και τα light αναψυκτικά.Οσον αφορά το αλκοόλ, ένα ποτήρι κρασί ή μία μπύρα επιτρέπεται μια φορά την εβδομάδα η οποία καλό θα ήταν να είναι σταθερή.

Λιχουδιές
Παρόλο που ουσιαστικά δεν απαγορεύεται τίποτα σε αυτή την δίαιτα υπάρχουν μερικά τρόφιμα που πρέπει να απολαύσετε σε περιορισμένες ποσότητες. Αυτά είναι τα γλυκά όπως το κέικ και τα παγωτά, καθώς και τα πατατάκια και τα κοκτέιλ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn