NASA | Οι εξωγήινοι μπορεί να ζουν στον πλανήτη Αφροδίτη

0
73
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Tα όξινα σύννεφα της Αφροδίτης θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μία μορφή απλής μικροβιακής ζωής
Μπορεί να αποτελεί έναν από τους πιο αφιλόξενους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα…σύμφωνα με ειδικούς, όμως, η Αφροδίτη θα μπορούσε να φιλοξενήσει τη ζωή ενός είδους!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της NASA που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Astrobiology, τα όξινα σύννεφα της Αφροδίτης θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μία μορφή απλής μικροβιακής ζωής ή μ’ άλλα λόγια, κάποια μορφή εξωγήινης ύπαρξης θα μπορούσε να υπάρξει στον πλανήτη Αφροδίτη.

Οι επιστήμονες μελέτησαν ορισμένα ασαφή στοιχεία που συνθέτουν τα σκοτεινά «μπαλώματα» στα σύννεφα της Αφροδίτης. Με τη χρήση του Ultraviolet και των διαστημικών ανιχνευτών, οι ίδιοι, διαπίστωσαν ότι αυτά αποτελούνται από θειικό οξύ και σωματίδια απορρόφησης φωτός.

Τα μυστηριώδη «μπαλώματα» ή κηλίδες θα μπορούσαν να είναι άνθη φυκιών, όπως αυτά που υπάρχουν σε λίμνες και θάλασσες.

Ο καθηγητής Rakesh Mogul και βιολογικός χημικός στο Πολιτειακό Πολυτεχνικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, υποστήριξε ότι τα βακτήρια θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνα για το παρόν θειικό οξύ. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Αφροδίτη είχε αρκετό χρόνο να αναπτύξει από μόνη της ζωή, κι αυτή είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι πιστεύεται ότι συνέβη στον Άρη.

Αν και η Αφροδίτη είναι παρόμοια σε μέγεθος και δομή με τη Γη, έχει μια παχιά, τοξική ατμόσφαιρα, ενώ οι αναβλύσεις πέρα ​​από τα σύννεφα φανερώνουν ηφαίστεια γεμάτα ζωή και παραμορφωμένα βουνά.

«Στην γη ξέρουμε ότι η ζωή μπορεί να αναπτυχθεί σε πολύ όξινες συνθήκες, να τραφεί με διοξείδιο του άνθρακα και να παράξει θειικό οξύ», ανέφερε ο Mogul.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποτε η Αφροδίτη, είχε ένα κατοικήσιμο κλίμα, με νερό στην επιφάνειά της, για περίπου 2 δισεκατομμύρια χρόνια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn