Το Σεπτέμβριο παραδίδεται το Κιάτο – Ροδοδάφνη

0
32
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σεπτέμβριο παραδίδεται το Κιάτο – Ροδοδάφνη. Δυνατότητα χρήσης ντιζελοκίνητων συρμών

Τον Σεπτέμβριο του 2018 αναμένεται να παραδοθεί το τμήμα Κιάτο – Ροδοδάφνη από την ΕΡΓΟΣΕ στον ΟΣΕ, ο οποίος – με τη σειρά του –  δύναται να δώσει το «πράσινο φως» για τη κυκλοφορία με ντιζελοκίνητους συρμούς. Το εν λόγω τμήμα κατασκευάζει η ΜΕΤΚΑ.

Αντίστοιχα, ηλεκτροκίνητα τρένα θα δρομολογούνται με την ολοκλήρωση των αντίστοιχων εργασιών. Η υπογραφή της σχετικής σύμβασης, με ανάδοχο τον Άκτωρ εκτιμάται τον Σεπτέμβριο, με διάρκεια κατασκευής 36 μήνες.

Η σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη, που εντάσσεται στο ευρύτερο έργο της κατασκευής της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνας (ΣΚΑ) – Πάτρας, αποτελεί ένα σημαντικό έργο υποδομής, καθώς με την υλοποίησή του γίνεται πλέον πραγματικότητα η διασύνδεση της Πελοποννήσου με το σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο της Αθήνας.

Η «Νέα Διπλή Σιδηροδρομική Γραμμή Υψηλών Ταχυτήτων» (Ν.Δ.Σ.Γ.Υ.Τ.) μεταξύ Κιάτου – Πάτρας είναι συνέχεια της «Νέας Διπλής Σιδηροδρομικής Γραμμής Υψηλών Ταχυτήτων» Αθηνών – Κορίνθου – Κιάτου, αποτελώντας το συνδετήριο άξονα της πρωτεύουσας με την Πάτρα, το τρίτο σε μέγεθος οικονομικό κέντρο της χώρας.

Β. Βεγ.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn