Η Κόρινθος θα μας παρακαλάει στα 4 διαμηνύει ο Σταματόπουλος

0
100

Ρεπορτάζ απο την χθεσινή λαϊκή συνέλευση στην Στυμφαλία για το νερό.
Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα η λαϊκή συνέλευση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Στυμφαλίας για την υδροδότηση της Κορίνθου από την περιοχή. Το λόγο έχει λάβει ο Δήμαρχος Σταματόπουλος ο οποίος σε πολεμικό πραγματικά κλίμα μίλα για έναν αγώνα ο οποίος θα είναι σκληρός και για μια Κόρινθο η οποία θα παρακαλάει στα 4.
Ο Σπύρος Σταματόπουλος αναφέρθηκε στα όσα λέγονται περί του χρόνου που επέλεξε να ανακύψει το θέμα λέγοντας πως “τώρα ήταν η ώρα.
Πολλοί θα πουν ότι γίνεται για προεκλογικούς σκοπούς αλλά σας διαβεβαιώνω τώρα ήταν η ώρα” είπε χαρακτηριστικά.
 Σε υψηλούς τόνους απαίτησε τα ανταποδοτικά από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου και κάλεσε όλους σε συμετοχή στον αγώνα που ξεκινά και στον οποίον “είμαστε όλοι μαζί”!
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Σπύρου Σταματόπουλου σε ένα άτομο, δειλό και άπληστο, το οποίο πρόδωσε τον αγώνα και του οποίου το όνομα θα γραφτεί με μελανά χρώματα στην ιστορία της περιοχής.
 “Τέλος ο Δούρειος Ίππος. Συγχωρούμε αλλά δεν ξεχνάμε” διεμήνυσε ο Δήμαρχος καταλήγοντας: “Κι αν νομίζουν πως μας την έχουν στημένη τους λέω ότι την έχω σηκωμένη ψηλά τη σημαία του αγώνα! Αυτή τη φορά θα νικήσουμε!”
Κληθείς να πει το όνομα του ενός από το ακροατήριο ο Δήμαρχος απέφυγε λέγοντας πως “δεν υπάρχουν ονόματα αλλά νοοτροπίες”.
 Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί είναι πολύς και ένθερμος προς τα λεγόμενα του Δημάρχου.
Το παρόν μεταξύ άλλων δίνει στην συνέλευση καιρό δικηγόρος Δημήτρης Παπαγεωργίου ο οποίος άσκησε για το θέμα σήμερα σκληρή κριτική στο Δήμαρχο Σικυώνας.  
Πηγή