Είναι επικίνδυνος για το βρώμικο κατεστημένο..πρέπει να εξοντωθεί..!

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Δεν υπάρχει παρόμοιο προηγούμενο.
Μόλις 9 ημέρες μετά την εκλογή του ως προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθία, η συνασπισμένη αντιπολίτευση, διαπίστωσε ότι όλα στο Επιμελητήριο είναι καταστροφικά.
66 ημέρες μετά του ζητούν να παραιτηθεί…!
Ο Παναγιώτης Πιτσάκης είναι επικίνδυνος για το κατεστημένο της Κορίνθου και πρέπει να εξοντωθεί….
Ας δούμε ποιός είναι ο Πιτσάκης:
-Ενας επιχειρηματίας, ισχυρός οικονομικά που δεν χρωστά πουθενά, που κάνει νέες επενδύσεις και δεν έχει κουσούρια.
-Ενας άνθρωπος που δεν κάνει κωλοτούμπες και δεν έχει ανάγκη να υποκύψει σε κανένα
-Τύπος που δεν πουλά ευκαιριακά τους φίλους του ακόμα και όταν πληρώνει φιλίες που δεν αρέσουν σε αρκετούς.
-Ενας “χωριάτης”, που μπορεί να είναι ελεύθερος και να μην είναι σε κανένα πολιτικό, κοινωνικό, δημοσιογραφικό και αυτοδιοικητικό κόλπο.
-Δεν έχει δημιουργήσει κανένα μικρό ή μεγάλο σκάνδαλο γιατί πρώτα και πάνω απο όλα είναι οικογενειάρχης.
Τέλος ο Πιτσάκης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά που φτάνει και πολύ περισσότερο με ποιόν τρόπο φτάνει.
Ποιό είναι το κατεστημένο-σύστημα;
-Ενα γέρικο, ξεδοντιασμένο αρπακτικό σύστημα που προσπαθεί να διευθετήσει τις Κορινθιακές υποθέσεις με χυδαιότητα και αρρωστημένη νοοτροπία και διαρκώς καταστρέφει όποιον το πλησιάζει.
Το “Κορινθιακό σύστημα”, αποτελείται απο άξεστους και άφιλους τύπους που ευκαιριακά συνάπτουν λυκοφιλίες, τα σπάνε, τα ξαναβρίσκουν, μπλέκει ο ένας στην οικογένεια του άλλου και προσπαθούν να ελέγχουν τους θεσμούς.

Ο Σωτήρης Μουρίκης και ο Τάκης Λουζιώτης, ασφαλώς και δεν έχουν τα χαρακτηριστικά αυτά αλλά είναι τα νέα θύματα αυτού του άθλιου κατεστημένου.
Ο εγωϊσμός τους δεν τους επιτρέπει να καταλάβουν ότι απλά έχασαν και παραδίδονται εύκολα στην θολούρα και τα επικοιννιακά παιχνίδια χωρίς αύριο που τους εκθέτουν.
Το βράδυ της Τετάρτης όλες οι αποφάσεις στο συμβούλιο του επιμελητηρίου πέρασαν ΟΜΟΦΩΝΑ…το πρωί της Πέμπτης….είδαν ισοπεδωμένο το Επιμελητήριο…!
Εδώ σηκώνεις τα χέρια ψηλά…στο τρισμέγιστο βάθος της βλακείας!
Ο Δημήτυρης Ραψωματιώτης, με μαθηματική ημερολογιακή ακρίβεια απέσυρε την προσωπική του στήριξη στο Προεδρείο, έχοντα χάσει τους δύο συμβούλους απο τους οποίους αποτελείται ο συνδυασμός του. Οι λόγοι είναι κατανοητοί αλλά είναι δικοί του.
Το “σύστημα” πανηγυρικά μέρες πριν είχε προαναγγείλει την “αποχώρηση” Ραψωματιώτη και με αδημονία περίμενε…να δεί τον Πιτσάκη να καταρρέει. Πάλι έκανε λάθος…!
Οπως πάντα αυτό το σύστημα που χαρακτηρίζεται απο ηλιθιότητα δεν κατάλαβε ότι είναι εντελώς ξεβράκωτο και εύκολα αντιμετωπίσιμο.
Η παρουσία του Μπίτζιου στο επιμελητήριο ερεθίζει τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και απο χθές έχουν αρχίσει τα κτυπήματα κάτω απο την μέση στην Μαρίνα Ταουξίδη...!!!
ΟΜΩΣ
Το “σύστημα” στους επόμενους 20 μήνες θα τα έχει ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ στην Κόρινθο, ο Παναγιώτης Πιτσάκης και θα είναι πρόεδρος στο Επιμελητήριο και θα έχει κάνει και έργο που θα αφήσει ιστορία.
Μαζί του όμως στον γκρεμό το κατάπτυστο αυτό σύστημα θα έχει πάρει και ανθρώπους που δεν τους αξίζει τέτοια τύχη..!
Ο καθένας όμως επιλέγει και είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.
Ο “βλάχος” όπως τον αποκαλούν επειδή κανείς δεν τον τραβά απο το μανίκι, ούτε αυτή την φορά θα υποκύψει, γιατί ότι έχει κάνει στην ζωή του το οφείλει μόνο στον εαυτό του και την οικογενειά του.
Ετσι δεν είναι για τα χαλασμένα δοντάκια του παραπέοντος Κορινθιακού ψευτο-συστήματος…!
Απεναντίας του είναι εύκολο να το συντρίψει…!
Πολύ εύκολο…

Street Life
Mάρτιος 2018

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn