Τουρισμός: O στόχος των 36 εκατ. διεθνών αφίξεων

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απαραίτητη προϋπόθεση οι πενδύσεις, σε ετήσια βάση, κεφαλαίων ύψους 6 δισ. σε υποδομές, τόσο από τον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα
Να πιάσει τον στόχο των 36 εκατομμυρίων διεθνών αφίξεων και των 20 δισ. ευρώ τουριστικών εισπράξεων έως το 2021 θέλει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση τις επενδύσεις, σε ετήσια βάση, κεφαλαίων ύψους 6 δισ. ευρώ σε υποδομές, τόσο από τον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.
Στους στόχους του ΣΕΤΕ αναφέρθηκε και το επιτελείο του Συνδέσμου στο πλαίσιο των επαφών που είχε το προηγούμενο διήμερο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπου βασικό συμπέρασμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ρέτσο ήταν να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός- αντίθετα να γίνουν «στοχευμένες μεταρρυθμίσεις για να παραμείνουμε πρωταγωνιστές». Σημειωτέον ότι μόλις χθές η Τράπεζα της Ελλαδος δημοσίευσε τα στοιχεία του ταξιδιωτικού ισοζυγίου για το σύνολο του 2017 σύμφωνα με τα οποία, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 10,5% σε σύγκριση με το 2016 και διαμορφώθηκαν στα 14,596 δισ. ευρώ, ενώ η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 9,7% και διαμορφώθηκε στις 27,2 εκατ. ταξιδιώτες, έναντι 24,8 εκατ. ταξιδιωτών το 2016 (+ 9,9% η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων, +8,7% μέσω οδικών σταθμών). Με βάση τα στοιχεία του ΣΕΤΕ για το 2017, οι αφίξεις, συμπεριλαμβανομένης και της κρουαζιέρας είναι κοντά στα 30 εκατ., η άμεση συνεισφορά του κλάδου στο ελληνικό ΑΕΠ είναι στο 10%, ενώ η συνολική του συμβολή εκτιμάται κοντά στο 25%, έχοντας επιτύχει μία αύξηση στο ΑΕΠ από το 2012 κατά 13,5 δισ. ευρώ. Η συνεισφορά στο κομμάτι της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου εκτιμάται κοντά στο 30%.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn