Ιδρύει τουριστικό οργανισμό για όλη την Κορινθία..!!!

0
43
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένα καινοτόμο, τολμηρό και δυναμικό Επιμελητήριο ο στόχος της νέας Δ.Ε.
Παναγιώτης Πιτσάκης. «Όλοι μαζί να ενώσουμε δυνάμεις, ικανότητες, ταλέντα και την αγάπη μας για την Κορινθία»
Τις βασικές του θέσεις πάνω στις οποίες θα κινηθεί για να διοικήσει το Επιμελητήριο Κορινθίας και τις προτεραιότητες της νέας Διοικούσας Επιτροπής, παρουσίασε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Πιτσάκης, με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας.
Ο νέος πρόεδρος σημείωσε πως το 2018 είναι το έτος εκκίνησης της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου και για τον ίδιο μία μεγάλη πρόκληση σε πολλά επίπεδα. Μίλησε για την υποχρέωση που έχει απέναντι στους συνδυασμούς που τον στήριξαν να εκλεγεί πρόεδρος. «Οφείλω, είπε, να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη τους» ενώ πρόσθεσε πως κοινός τους στόχος είναι να ενώσουν τον Επιμελητηριακό χώρο. «Να διαμορφώσουμε στα μέλη του Επιμελητηρίου, την αίσθηση ότι αλλάζουν τα πράγματα και από την αλλαγή αυτή θα ωφεληθούν τα ίδια αλλά και η επιχειρηματικότητα στον νομό» υπογράμμισε ο Παναγιώτης Πιτσάκης, υποσχόμενος: «ότι είπαμε προεκλογικά πρέπει να γίνει πράξη τώρα, με νηφαλιότητα, σωστά βήματα αλλά και με αποφασιστικότητα».

Τολμηρό Επιμελητήριο

Μίλησε για ένα Επιμελητήριο τολμηρό που δεν θα φοβάται ευθύνες ή προκλήσεις και αυτό σημαίνει, εξήγησε, πρωτοβουλίες, συνεργασίες με τους δύο βαθμούς τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνέργιες με την κυβέρνηση, όπως επίσης και με τα άλλα επιμελητήρια της χώρας. Οι στόχοι του 2018, όπως τους έθεσε ο πρόεδρος είναι να πετύχει το Επιμελητήριο την συμμετοχή του:
    Στα υπό ίδρυση επιχειρηματικά πάρκα που ετοιμάζουν οι δήμοι.
    Στα προγράμματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
    Σε εκθέσεις τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.
Ανέφερε πως ήδη ξεκινά ένα πρόγραμμα συνεργασίας με τους Εμπορικούς συλλόγους του νομού, ώστε να καταγραφεί κάθε πρόβλημα και να είναι το Επιμελητήριο κοντά στον αγώνα που κάνουν για καλύτερες υποδομές και καλύτερες συνθήκες.

Καινοτόμο Επιμελητήριο

Στην εποχή που η καινοτομία αποτελεί μοναδική λύση για να βγούμε από την κρίση, ο κ. Πιτσάκης επικρότησε τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που πολλές επιχειρήσεις του νομού μας έχουν αναλάβει με επιτυχία. Ανέφερε πως το Επιμελητήριο ξεκινά την καταγραφή όλων των καινοτόμων αυτών επιχειρήσεων, τις οποίες θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ενημερώσει σωστά, να στηρίξει και να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο. «Θα πάμε μαζί τους ακόμα και σε εκθέσεις στο εξωτερικό για να προωθήσουμε τα προϊόντα τους» υποσχέθηκε ο πρόεδρος, όπως και ότι θα προσπαθήσει το Επιμελητήριο να φέρει Ευρωπαϊκά προγράμματα που ενισχύουν την Νεοφυή Επιχειρηματικότητα και εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας και κύκλο εργασιών. 

Τουριστικός Οργανισμός

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανέφερε πως άμεσα θα υπάρξει μια συνάντηση με όλους τους παραγωγικούς φορείς του νομού, ενώ ιδιαίτερα στάθηκε στον τομέα του τουρισμού. «Είναι αδιανόητο το πλέον δυναμικό κομμάτι της οικονομίας μας ο τουρισμός να είναι έξω από την δράση του Επιμελητηρίου» υπογράμμισε. Υλοποιώντας μια προεκλογική του πρόταση, ανακοίνωσε την ίδρυση, μέσα στο 2018, «Τουριστικού Οργανισμού Κορινθίας» με την μορφή εταιρείας, που θα καλύπτει όλο το φάσμα του τουριστικού προϊόντος, αλλά και το σύνολο των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα αν κλαδικά ανήκουν σε άλλους θεσμικούς και συνδικαλιστικούς φορείς.

Στόχος αυτού του Οργανισμού, θα είναι, όπως χαρακτηριστικά είπε ο πρόεδρος: «να βγούμε όλοι μαζί στην Ευρώπη και τον κόσμο, για να βάλουμε την Κορινθία στον διεθνή τουριστικό χάρτη». Στο πλαίσιο αυτό, πρόσθεσε, «θα συνεργαστούμε με την περιφέρεια και την «Πελοπόννησος Α.Ε.», προκειμένου να θεωρείται δεδομένη η Κορινθία σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού». Υποσχέθηκε μάλιστα ότι όποιος Κορίνθιος επιχειρηματίας θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα και έχει διάθεση να φέρει λεφτά και θέσεις εργασίας θα έχει κάθε μέρα στο πλάι του το Επιμελητήριο.

Άμεσες δράσεις

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε τους στόχους του ώστε να αισθανθεί ο επιχειρηματίας πως έχει το Επιμελητήριο κοντά του, αλλά και για να γίνει το Επιμελητήριο συνομιλητής όλων των φορέων που εργάζονται και συνεργάζονται την ανάπτυξη της Κορινθίας. Μεγάλη σημασία για τον κ. Πιτσάκη έχει η διαρκής ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου και ακόμα περισσότερο των επιχειρήσεων που δεν έχουν την δυνατότητα πληροφόρησης και ενημέρωσης. «Η νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας θεωρεί χρέος της να ενημερώνει τα μέλη του, με διαφόρους μηχανισμούς που έχει  στην διάθεσή της αλλά και με νέους που θα αναπτύξει» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος.

Ανέφερε επίσης πως το Επιμελητήριο θα συνεργαστεί με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Αναπτυξιακές Εταιρείες και φορείς, «επιδιώκοντας να βρεθούμε κοντά και να στηρίξουμε  ουσιαστικά τις επιχειρήσεις  με νέες υπηρεσίες ποιότητας , με  ουσιαστική και αποτελεσματική ενημέρωση, με νέους τρόπους προώθησης της επιχειρηματικότητας και της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους». 

Θα επιδιώξει ακόμα, συναντήσεις με τους Κορίνθιους βουλευτές, τους δημάρχους και την περιφέρεια ώστε ο καθένας να έχει την δική του συμβολή στην προσπάθεια να βγούμε από την μιζέρια. Ακόμα, συναντήσεις, συσκέψεις και κοινή πορεία με όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους της Κορινθίας.

Ήδη υλοποιούμε

Ο κ. Πιτσάκης αναφέρθηκε στα όσα ήδη υλοποιεί το Επιμελητήριο, ως συνέχεια της προηγούμενης διοίκησής του. Με βασικό εργαλείο την Αναπτυξιακή του Εταιρεία και το ΚΕΚ, υλοποιεί δράσεις κατάρτισης εργαζομένων στις επιχειρήσεις  αλλά και ανέργων. Προγράμματα που τρέχουν τώρα είναι:

    Κατάρτισης και πιστοποίησης για ανέργους νέους 18 έως 24 ετών.

    Προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα στους Δήμους 

    Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

    Προγράμματα ΛΑΕΚ.

    Προγράμματα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.

    Προγράμματα τεχνικών ασφαλείας.

Το  Επιμελητήριο θα διαχειριστεί το πρόγραμμα «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας», με προϋπολογισμό 1.500.000 € που θα υλοποιήσει σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας εκπαιδεύοντας 1250 εργαζόμενους.

Μια δεύτερη ευκαιρία

«Ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να επιτεθούμε στην μιζέρια, τα λουκέτα, την φτώχεια και κρίση» ήταν το κάλεσμα προς όλους από τον Παναγιώτη Πιτσάκη, ως απάντηση στο κλίμα αυτό που πιέζει σήμερα τις επιχειρήσεις και τις οδηγεί στην εξόντωση. Υποσχέθηκε στους Κορίνθιους επιχειρηματίας πως το Επιμελητήριο έχει στόχο να τους εμπνεύσει για να επιχειρήσουν ξανά και να πετύχουν. Να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία μέσα στην κρίση, ώστε να σταθούν και πάλι στα πόδια τους, να ανοίξουν και πάλι εταιρείες και καταστήματα που οδηγήθηκαν λουκέτα.

«Θα το παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να μπορεί το επιμελητήριο να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες –συμβουλευτικές, νομικές, τραπεζικές και άλλες– σε όσους τις έχουν ανάγκη αλλά αδυνατούν σήμερα λόγω κόστους να τις έχουν» υποσχέθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, θα συναντηθεί είπε με τον δικηγορικό σύλλογο Κορίνθου και το Οικονομικό Επιμελητήριο «για να βρούμε μαζί τον τρόπο που θα υλοποιήσουμε αυτό το φιλόδοξο αλλά και τόσο αναγκαίο σχέδιο».

Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε όλους και τον καθ’ ένα ξεχωριστά «μαζί να ενώσουμε δυνάμεις, ικανότητες, ταλέντα αλλά και την αγάπη μας για την Κορινθία, για να κάνουμε το δύσκολο αλλά και όμορφο ταξίδι σε μία άλλη εποχή».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn