Φινάλε πρώτου γύρου στην Α΄κατηγορία Κορινθίας

0
40
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Φινάλε πρώτου γύρου η σημερινή 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. με τον ΠΑΣ Κόρινθος να τερματίζει επικεφαλής της βαθμολογίας κατακτώντας τον άτυπο  τίτλο του “πρωταθλητή χειμώνα”, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει η Κόρινθος 2006.
Οι δύο πρωταγωνίστριες ομάδες της Κορίνθου, κατά την σημερινή τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου νίκησαν εντός έδρας.
 Ο ΠΑΣ Κόρινθος , στο Συνοικισμό, με 3 – 0 την Ελλάδα Βέλου, ενώ στο ΔΑΚ η Κόρινθος 2006 σάρωσε με το εκκωφαντικό 8 – 0  τον Ολυμπιακό Άσσου.
Στο ντέρμπι της ημέρας ο Παννεμεατικός επικράτησε  με 1 – 0 επί του Πανκαμαριακού και τον ισοβάθμησε στην 4η θέση της βαθμολογίας -2 βαθμούς πίσω από τον Άγιο  Γεώργιο  που πέρασε με τριάρα, από τα Εξαμίλια κόντρα στην τοπική Δάφνη.
Την ήττα γνώρισε ο Αστέρας Δερβενίου ( γηπεδούχος) στο ουδέτερο γήπεδο της Τραγάνας με σκορ 1 – 2 από  τον Ισθμιακό, ενώ ο ΑΟ Σπαθοβουνίου επικράτησε με 2 – 1 επί του Ηρακλη Λεχαίου. Στο Σοφικό  ο Πανσολυγειακός νίκησε με 1 – 0 την Θύελλα Πετρίου , ενώ λόγω ραγδαίας βροχόπτωσης δεν διεξήχθη ο αγώνας του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με  τον Τενεάτη Αθικίων.   
 
Η 15η αγωνιστική:

Αστέρας Δερβενίου – Ισθμιακός  1 – 2
Δάφνη Εξαμιλίων – Αγ. Γεώργιος  0 – 3
Πανσολυγειακός – Θύελλα Πετρίου 1 – 0
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Τενεάτης Αθικίων  αναβολή λόγο βροχής
Παννεμεατικός – Πανκαμαριακός  1 – 0
ΠΑΣ Κόρινθος – Ελλάς Βέλου  3 – 0
ΑΟ Σπαθοβουνίου – Ηρακλής Λεχαίου  2 – 1
Α.Σ. Κόρινθος 2006 – Ολυμπιακός Άσσου 8 – 0

Η βαθμολογία

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn