Μαρίνα δεν μπορείς να δεχθείς ότι ο Πιτσάκης έχει το 51% στο επιμελητήριο…!

0
19
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αρκούσε ένα απλά και ελαφρός έξυπνο έγγραφο του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου, για να αναδείξει ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο νομικό πρόσωπο και δεκαετίες τώρα το κρατά μακριά απο τους επιχειρηματίες και τον κόσμο της Κορινθίας.
Δεν είναι τυχαίο ότι το Επιμελητήριο έχει αποξενωθεί απο τους Κορίνθιους επιχειρηματίες αλλά και απο την κοινωνία γενικότερα.
Ο νέος πρόεδρος ζήτησε το προνομιούχο γραφείο στο ισόγειο που διατηρεί η Ομοσπονδία επαγγελματιών και βιοτεχνών Κορινθίας και ο εμπορικός σύλλογος να γίνει λογιστήριο του Επιμελητηρίου και να είναι εύκολα προσβάσιμος στους επιχειρηματίες.
Και ο πιο έμπειρος πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Βασίλης Γεώργαρης, κατάλαβε γρήγορα ότι απλά θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο, αλλά η κυρία Ταουξίδη μετέτρεψε σε αστική την διαφορά και με εξώδικο της ασκεί κυριαρχικά ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί του κτιρίου του Επιμελητηρίου….!
Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της συμπαθεστάτης κας Ταουξίδη και θα καταλάβετε ότι το Επιμελητήριο χάρη στην μεγαλοθυμία της ΟΕΒΕ και της κυρίας Μαρίνας…φιλοξενείται στον χώρο αυτό.
Το όλο θέμα έχει και την αστεία πλευρά του αλλά και την πολύ σοβαρή.
Ο νέος πρόεδρος παρέλαβε ένα νομικό πρόσωπο που έχει ανάγκη άμεσων και καθοριστικών ΑΛΛΑΓΩΝ για να μείνει όρθιο…
Να μην χρειαστεί να απολύσει κόσμο και να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις; του.
Επιπλέον να μπορέσει να γίνει χρήσιμο στους επιχειρηματίες της Κορινθίας.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ του θα έχει όσους είναι παραπλανημένοι και εκτιμούν ότι μπορούν με ψευτοδιλλήματα…ψιλοεκβιαστικά, με προάσπιση ανύπαρκτων κεκτημένων να του βάλουν εμπόδια.
Το αστείο του πράγματος είναι η επίκληση στο περιβόητο πολιτικό κόστος που μπορεί να έχει ο κ.Πιτσάκης, το οποίο φυσικά και δεν υπάρχει γιατί δεν πολιτεύεται.
Η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου οφείλει να κάνει τομές και να μην υποκύψει σε κανένα ψευτοδίλημα, σε κανένα τυχιοδιωκτικό εκβιασμό (δεν έχει σχέση με αυτό η ΟΕΒΕ αλλά άλλοι) και να εφαρμόσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του 51% που στηρίζει την νέα διοίκηση.
Ο κ.Πιτσάκης είναι πρόεδρος του 51% κάτι που αρνούνται να καταλάβουν κάποιοι και να αποδεχθούν.
Δεν είναι πρόεδρος της μειοψηφίας αλλά της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
Αυτό είναι η δημοκρατία που φέρνει η απλή αναλογική.
 Το 51% των Πιτσάκη, Σπηλιωτακάρα και Ραψωματιώτη είναι μεγαλύτερο απο το 49% των κκ. Μουρίκη και Λουζιώτη.
Ο νέος πρόεδρος θα κριθεί απο όχι απο την μικροπολιτική αλλά απο την αληθινή αναγέννηση του επιμελητηριακού θεσμού και την εμπιστοσύνη των Κορίνθιων επιχειρηματιών.
Ο κ.Πιτσάκης έχει ζήσει ως παιδί την δυσκολία της φτώχειας και είναι ένας αυτοδημιούργητος και αυτάρκης επιχειρηματίας, με πολύ δουλειά και ξενιτιά.
Δεν έχει κανένα λόγο να υποκύψει σε καμία μικροπολιτική σκοπιμότητα, σε τακτικισμούς και αστείους εκβιασμούς αλλά μόνο να προχωρήσει μπροστά.
Στην πορεία του αυτή και θα χαλάσει κάποια κατεστημένα και θα δυσαρεστήσει ουρανοκατέβατους και άσχετους με τον θεσμό αλλά και θα αναγκαστεί να κάνει ρήξεις με πολιτικές που θα τον οδηγήσουν στην ενσωμάτωση.
Δεν έχει κανένα λόγο να ενσωματωθεί στους λίγους που νομίζουν ότι “διοικούν” την Κόρινθο.
Η Κόρινθος των αυτόχθονων γηγενών δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες.
Οσοι νομίζουν ότι ζούν στο 1930 είναι σε άλλο πλανήτη.
Ο δήμαρχος κατάγεται απο το Μπερμπάτι Αργολίδας, ο δεσπότης απο τα Μέγαρα, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου απο τις Λίμνες Αργολίδας και το 80% του πληθυσμού της Κορίνθου απο τα πέριξ χωριά, την Αλβανία, την Αρκαδία, την Αργολίδα, την Ηπερο, την Κρήτη κλπ.
Ας τελιεώνουμε κάποια στιγμή με όσους νομίζουν ότι είναι η πριν πολλές δεκαετίες εκλάμψασα αστική τάξη της Κορίνθου.
 Αυτά με αφορμή το εξώδικο της κας Ταουξίδη.
Γ.Λ.

Υ.Γ.: Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κας Ταουξίδη:

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn