Corinthian Wine Club: Πάμε για νέα οινικά ταξίδια το 2018!

0
16
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει …ωραιότερο! Και το 2017 ήταν μια καλή χρονιά για το Corinthian Wine Club, γεμάτη από εκδηλώσεις, εκδρομές σε οινοποιεία, γευστικές δοκιμές, οινογευσίες και πολλά άλλα δρώμενα. Ήταν, λοιπόν, επόμενο η ευλογημένη αυτή χρονιά να κλείσει με… θόρυβο, με μία εκδήλωση που έκλεψε τις εντυπώσεις και δημιούργησε προσδοκίες πως κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο θα έρθει το 2018.

Στις 28 Δεκεμβρίου περισσότεροι από 140 φίλοι και μέλη του Corinthian Wine Club βρεθήκαμε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του «Paladar» στο Λουτράκι και περάσαμε μια μεθυστική βραδιά, με δημιουργίες του κορυφαίου σεφ Φίλιππου Φιλίππου και του ανερχόμενου ζαχαρο-ποιητή Γιώργου Τσελώνη από το «Γλυκύν Βραστόν».
Δοκιμάσαμε για μία ακόμα φορά υψηλής ποιότητας κρασιά, από διαφορετικές γωνιές της ελληνικής γης και διαπιστώσαμε ότι η πατρίδα μας παραμένει ένας ευλογημένος τόπος, που επιβεβαιώνει τον Ελύτη όταν σημείωνε πως «αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.
Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις…». Ένας τόπος ευφάνταστων και δημιουργικών ανθρώπων που έχουν γεμίσει κάθε γωνιά με μικρές και μεγάλες οινοποιητικές μονάδες, που είναι σίγουρο ότι θα κυριαρχήσουν στον κόσμο των οινόφιλων τα επόμενα χρόνια.

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες χάρη -και εξ αιτίας- της δικής σας μεγάλης παρουσίας μας υποχρεώνετε να βάλουμε πλέον ψηλά τον πήχη για το 2018.
Αλλά δεν φοβόμαστε γνωρίζοντας πως τα παλιά μέλη του Corinthian Wine Club μένετε σταθερά μαζί μας και πως καινούργια μέλη θα μας ενισχύσετε με την παρουσία σας, την θετική σας αύρα, τις ιδέες σας και την ορμή σας.

Πάμε για νέα οινικά ταξίδια το 2018! Τα καλύτερα έρχονται! Μείνετε συντονισμένοι!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn