Μέχρι και 20 λεπτά ανά κιλό η τιμή παραγωγού στα Μέρλιν στο ξεκίνημα

0
28
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σχεδόν τριπλή τιµή παραγωγού σε σύγκριση µε πέρυσι πιάνουν τα πορτοκάλια ποικιλίας Μέρλιν στο ξεκίνηµα τη φετινής χρονιάς, στη χώρα µας. Οι πληροφορίες της εφηµερίδας Agrenda αναφέρουν ότι οι τιµές που «παίζουν» φέτος κυµαίνονται µεταξύ 15 και 20 λεπτών το κιλό όταν πέρυσι, δεν ξεπερνούσαν τα 7 λεπτά.
Την περίοδο 2016-2017 η τιμή στον παραγωγό δεν ξεπερνούσε τα 7 λεπτά το κιλό, κατά το ξεκίνημα.Την περίοδο 2016-2017 η τιμή στον παραγωγό δεν ξεπερνούσε τα 7 λεπτά το κιλό, κατά το ξεκίνημα.

Εν τω µεταξύ, οµαλά «φεύγουν» οι τελευταίες φετινές Ναβαλίνες, λόγω της ικανοποιητικής ζήτησης που παρουσίασαν, ενώ στην εορταστική περίοδο και τις πρώτες ηµέρες του νέου έτους µετά από αυτές, δεν άλλαξε το σκηνικό όσον αφορά τις τιµές παραγωγού.

Πιο συγκεκριµένα, οι τιµές φτάνουν και τα 30 λεπτά για τον παραγωγό στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας. Οι τιµές κυµαίνονται µεταξύ 20 και 30 λεπτών, ανάλογα µε την ποιοτική κατάταξη και τον τεµαχισµό, µε το «χοντρό» πορτοκάλι της εν λόγω κατηγορίας 0,1,2 και 3 να πληρώνεται ήδη 30 λεπτά το κιλό στον παραγωγό.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn